Welkom bij onze evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DISCOVERY PARTY 20.30-03.00 UUR

september 4

DISCOVERYPARTY 20.30-03.00 UUR

Discovery staat voor ontdekken en tijdens deze avond kan je ontdekken wat er allemaal gaande is in de wereld van seks en erotiek. Vandaar is het een geweldige avond voor iedereen! Mijn Discovery Party is al ruim 15 jaar een goed bezochte avond. De naam Discovery Party en het thema is de afgelopen jaren al door diverse organisaties overgenomen, maar er blijft er maar één de eerste en dat was ik. Deze avond was de eerste gender neutrale avond!
Een trio met een leuke single vrouw of wil jij graag eens contact met een t-girl? Een spannend spel met een Meesteres of slavin? Dat kan allemaal gebeuren op deze avond. Niets moet, maar bijna alles mag. Het belangrijkste is dat je zal genieten.
Tijdens onze Discovery Party heb ik vanaf 22.00 uur een uitgebreid snack buffet met o.a. mijn befaamde mega kipspiesen.
In tegenstelling tot mijn Nymphonight is het voor deze avond niet verplicht om te reserveren, maar het geeft je wel 100% zekerheid op een plaatsje.
Als single man betaal je op deze avond de eerste keer 90 euro, maar dan ontvang je gelijk een kortingskaartje van 15 euro voor een volgende keer. Dus als je een volgende keer weer komt op deze avond betaal je maar 75 all inclusive.
Deze avond organiseer ik op iedere 1e vrijdag van de maand!

Gegevens

Datum:
september 4

Organisator

Monique
Site:
https://www.nymphonight.nl

Locatie

MONIQUES BOERDERIJTJE
Zuiderdijkweg 12
Wieringerwerf, Noord holland 1771 SH Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.dutchgangbang.nl