Welkom bij onze evenementenkalender

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NYMPHONIGHT 20.30-03.00 UUR

februari 12, 2021

Nymphonight 20.30-03.00 UUR

Al 20 jaar organiseer ik een geweldige geile avond met 25 tot 30 onverzadigbare amateur vriendinnen. Reserveer een plekje als je zin hebt in sex met meerdere vrouwen. De vrouwen vragen geen geld voor sex, maar doen dit puur uit eigen liefhebberij. Dat merk jij als man natuurlijk direct. Pure geiligheid, geen fake en echte orgasmes. Laat je heetste fantasieën werkelijkheid worden en al jouw dromen uitkomen!

Je betaalt slechts 110 euro* voor de gehele avond en mag dan zolang blijven en plezier hebben als jij maar wil. De 110 euro* is voor de schitterende locatie, alle dranken(ook alle sterke dranken), uitgebreid buffet, fingerfood, onbeperkt gebruik van badlakens en condooms en verder gebruik van deze schitterende locatie incl; sauna’s, turksbad, een eigen afsluitbaar kleding kastje en alle spannende kamertjes.

Reserveren voor deze avond is verplicht. Klik hier om te reserveren.

Klik op de reserveringspagina. Ik wil alleen je voornaam en leeftijd weten voor een reservering. Bij mij 100% discreet, dus geen telefoonnummer en geen achternaam nodig.

Deze Nymphonight organiseer ik altijd op iedere 2e vrijdag van de maand

 

* Zoals je weet behoor ik tot de zwaarst getroffen sector v.w.b. de lockdown. In vergelijking met soortgelijke feestjes blijf ik een zeer schappelijk prijsje hanteren, maar i.v.m. de enorme schade die ik heb moeten ondervinden tijdens de corona crisis was ik genoodzaakt de prijs 10% te verhogen, dus i.p.v. 100 naar 110 euro. Ik hoop dat je dit zal begrijpen.

Gegevens

Datum:
februari 12, 2021

Organisator

Monique
Site:
https://www.nymphonight.nl

Locatie

MONIQUES BOERDERIJTJE
Zuiderdijkweg 12
Wieringerwerf, Noord holland 1771 SH Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.dutchgangbang.nl