DE EERSTE KEER

Op deze pagina probeer ik uitgebreid en duidelijk in 8 stappen te omschrijven wat jij van deze avond kan verwachten.
Realiseer je stoutste dromen, kom langs en geniet.

Op deze pagina probeer ik uitgebreid en duidelijk in 8 stappen te omschrijven wat jij van deze avond kan verwachten.

Wat is een nymfomane?

Nimfen zijn eigenlijk Griekse godinnen, vandaar de naam nymfomane. Meestal zijn ze zeer rusteloos en geil. Nymfomanie is vrouw gerelateerd. Eigenlijk hebben we te doen met een voortdurende, onverzadigbare honger naar geslachtsgemeenschap en of naar andere vorm van bevrediging. Het is nooit genoeg. Leonie is ook gek op gangbangs. Leonie is gek op een tedere man. Wel vindt zij het heerlijk om goed door geneukt te worden en een man te verwennen door hem te pijpen en aan zijn ballen te sabbelen.

Dol op gangbangs en nymhonight

LEONI…..IK PROBEER ER ALTIJD BIJ TE ZIJN

Wat zijn de oorzaken van nymfomanie?

Nymfomanie kan puur een lichamelijke oorzaak hebben. Doordat in dit geval de geslachtsklieren gemakkelijk overprikkeld raken, blijft de onstilbare honger en drang naar sex. Nymfomane vrouwen zijn de droom van iedere man, maar waar vind je deze? Zoek niet langer en kom naar mijn Nympho Night. Ik ben in de loop der jaren heel wat van deze vrouwen tegen gekomen en heb ze als echte Nympho vriendinnetjes leren kennen. Vandaar nodig ik er maandelijks een groep onverzadigbare vrouwen uit voor mijn NYMPHONIGHT! Hiervoor zoek ik altijd weer mannen die deze hete vriendinnen met mij willen delen en ook willen leren kennen en ervaren hoe het is om te vrijen en sex te beleven met deze superhete nymphen. Neem deze pagina gerust even verder door als jij nieuwsgierig bent en wat meer wil weten. Ik zal het leuk vinden als jij daarna alvast een plaatsje wil reserveren voor mijn eerst komende NymphoNight.  Mijn vriendinnen en ik wachten graag op jou.

Kus,
Monique

Hier probeer ik in acht stappen te omschrijven wat jij van een avond als deze kan verwachten.

1. Reserveren:

Een reservering voor deze avond kan geheel anoniem en discreet door middel van een e mailtje met daarin je voornaam en leeftijd. Dit mag ook van anonieme mailadressen als bijvoorbeeld hotmail en live. Ik vraag nooit je telefoonnummer en je hoeft mij ook niet eerst te bellen! De laatste tijd zijn er veel sexavondjes van vrouwen in hotels, clubs, zomerhuisjes en thuislocaties waar je alleen telefonisch kan reserveren met nummer herkenning aan. Doe dit niet! Ik organiseer nu al zo’n zestien jaar deze avonden en heb vooral het afgelopen jaar van veel mannen negatieve berichten gehoord over het met nummer aan reserveren. Nummers worden vaak doorgegeven aan clubs/bordelen, verschijnen zelfs soms op internet en je wordt op hele ongelukkige momenten gebeld. Ook al denk jij dat een bepaalde vrouw te vertrouwen is, reserveer nooit telefonisch en al helemaal niet met nummer herkenning aan! Laat ook nooit tijdens een avond een legitimatie zien, want ook daar kan men misbruik van maken. Al zestien jaar kies ik voor 100% discretie, want ik begrijp dat de meeste mannen graag anoniem willen blijven.

2. Aankomst:

Je bent geheel vrij om te komen en gaan wanneer jij maar wil. Natuurlijk mag je de gele avond blijven en sexplezier hebben, dat is geheel aan jou. De avond begint om 20.00 uur en gaat door tot 02.00 uur. Bepaal dus lekker zelf wanneer je wil komen en hoe laat je weg wil en geniet zolang en zo vaak jij maar wil. Kom op tijd om lekker lang te genieten. * Bij aankomst zal ik je vragen naar je reserveringsmail of wachtwoord. Je mag me dan vooruit het bedrag van 140 euro overhandigen. Dan is dat alvast gebeurd en kan je verder de gehele avond genieten, dus je bent nooit meer kwijt dan deze 140 euro! Voor sex betaal je verder helemaal niets en drank, eten, condooms en handdoeken zijn all inclusive. Als het voor jou de eerste keer is dat je mijn hete avondje bezoekt dan ontvang je van mij een sleuteltje van een afsluitbaar kastje zodat jij je lekker kan omkleden (zie wat moet ik aan). Uiteraard zal zo’n eerste keer je het e.e.a. door mij of één van mijn vriendinnen worden uitgelegd. Na deze uitleg kan je de gehele avond gewoon je eigen gang gaan.

3. Het verloop van de avond:

Je gaat je lekker omkleden en legt je spullen in een afsluitbaar kledingkastje. Vervolgens kan je bijvoorbeeld eerst even een kop koffie of frisje gaan drinken, of misschien al direct iets sterks. Mocht je zo van je werk af komen en wil je eerst even lekker douchen dan kan dat ook, want in de douche gelegenheid hangt een neutrale douche gel en handdoeken kan je onbeperkt van hier gebruiken. Vervolgens wordt het misschien tijd om de locatie eens te gaan verkennen en jij bepaalt geheel zelf waar je zin in hebt. Wil jij eerst lekker een sauna of Turks bad nemen doe dat dan gerust, want je bent overal geheel vrij in. De locatie beschikt over een 90 graden sauna, een Turks bad en binnenkort over een luxe infra rood sauna.Wil je eerst even de kat uit de boom kijken verplicht niemand je ergens toe. Kijk rustig rond naar welke hete meiden er allemaal zijn en spreek deze kanjers gerust eens aan als je zin hebt in lekkere sex. Tijdens de avond lopen ook een groep nymfomane vriendinnen van mij rond. Zij hunkeren naar sex. Deze vriendinnen zijn gemakkelijk aanspreekbaar dus benader ze gerust. Ook zij weten dat jij voor sex komt en zijn dan ook heel erg gewillig. Nogmaals al mijn vriendinnen zijn onbetaalde meiden en ze vragen ook helemaal niets voor sex en doen het dus uit eigen lust en plezier. Ook kan je lekker rondkijken en je aansluiten bij één van deze meiden. Het liefst worden zij goed door geneukt, maar zijn ook gek op beffen, pijpen, vingeren en sommige ook op anaal en keelneuken. Je zal deze meiden geregeld zien spuiten en beseffen dat dit real en beslist geen fake is. Na een lekkere wip kan je gebruik maken van de doucheruimte waar je misschien wel een vriendin lekker kan inzepen of zij jou. Om je weer op te laden eerst lekker wat eten of wat drinken en lekker met de vriendinnen en mede gasten wat praten. Je kan ook gewoon apart zitten en voor even rust kiezen of gebruik maken van één van de sauna’s of turks bad. Dat is nu juist zo fijn van deze schitterende locatie. Ben je toe aan een tweede ronde, dan ga je lekker weer boven de kamertjes langs of spreekt één van mijn vriendinnen aan en je gaat je tweede sexuele belevenis van de avond aan. Op deze wijze kan je de gehele avond doorgaan zo vaak jij maar wil en heb je geen zin in een pauze of sauna dan kan je ook van de ene naar de andere vriendin gaan. Jij bepaalt dus geheel het verloop van je eigen avond. Evenals jij zelf bepaalt of je de gehele avond wil blijven of al veel eerder naar huis wil. Vrijheid = blijheid zal ik maar zeggen, want bijna alles mag, maar niets moet.

4. Wat kan je het beste aantrekken?:

Er is een dress code en zodra je binnenkomt loopt één van mijn vriendinnen even met je mee om je wat wegwijs te maken. Je krijgt ook een sleuteltje van een eigen kledingkastje waar je je kan omkleden en je spulletjes kan opbergen. Je mag lopen in een boksersshort, string of slip. Gewoon waar je jezelf het lekkerst bij zal voelen.

5. Moet je nog iets meenemen?:

Eigenlijk helemaal niets, behalve een goed humeur. Je kan hier overal kosteloos gebruik van maken. Er zijn hier ruim voldoende schone handdoeken, douchezeep en deo staan in de doucheruimte en condooms liggen overal op de kamers.

6. Leeftijd:

De leeftijden van mijn vriendinnen variëren tussen de midden twintig en vijftig. Ook het uiterlijk is zeer verschillend. Er zijn slanke en volslanke, kleine en grote vriendinnen, maar één ding hebben ze gemeen, ze zijn allen supergeil en onverzadigbaar. Ook zijn mijn vriendinnen tot veel in staat er kan erg veel. Kijk hiervoor maar eens naar enkele van hun profielen op de home pagina. De leeftijden van de aanwezige heren is zeer gevarieerd en vanaf 20 jaar is eigenlijk iedereen van harte welkom. Sex zit hem voor ons niet in de leeftijd!.

7. Kosten:

EEN COMPLEET AVONDJE WEG VOOR SLECHTS 140 EURO.
DE HELE AVOND PLEZIER EN GRATIS SEX MET MEERDERE VROUWEN
DAT IS TOCH VEEL LEUKER ALS BIJ EEN BETAALDE DAME WAAR JE VOOR DAT GELD WEER NA 20 MINUTEN BUITEN STAAT

Zoals jullie hierboven kunnen lezen is de sex de gehele avond onbetaald, maar waarvoor moet je dan 135 euro betalen. Niet alleen de mannen, maar ook mijn vriendinnen betalen een kleine bijdrage om deze avonden mogelijk te maken. 130 euro is all inn, dus je kan je knip verder de gehele avond dicht laten.

Inclusief:

Eigen afsluitbaar kledingkastje
Eten (wisselend, broodjes bal, saté, hamburgers, broodjes, kaas, ham en zalm).
Drank, ook sterke drank en mixjes
Onbeperkt gebruik van handdoeken en condooms
Vrij gebruik van alle faciliteiten incl. sauna’s en Turks bad 
Voor seks zal niet worden betaald en het maakt niet uit hoe vaak je seks wil en met hoeveel verschillende vriendinnen. Zij komen namelijk voor hetzelfde als jij.

8. Waar en wanneer:

Zuiderdijkweg 12 Wieringerwerf (30 min van Amsterdam) zie ook routebeschrijving.

RESERVEREN

Heel simpel en discreet. KLIK HIER

*na 24.00 uur laat ik niemand meer binnen.