HUISREGELS
ONZE REGELS STAAN NIET TER DISCUSSIE!

Wees welkom maar volg onze huisregels op. Zo blijven mijn feestjes voor iedereen een genot.

ONZE HUISREGELS

Tijdens onze avonden is erg veel toegestaan, maar om het voor iedereen gezellig te houden hebben we daar uiteraard ook een aantal regeltjes aan verbonden. Mede door deze regeltjes kunnen wij onze gasten een fijne en te gekke avond bieden. Onze huisregels zijn zeer duidelijk en daarover gaan we niet in discussie!

Reserveren:

Voor de Nymphonight is het altijd noodzakelijk om te reserveren. Als je geen wachtwoord en bevestiging hebt ontvangen of deze niet mee hebt kom je er niet in! Dus kom niet zonder bevestiging!

Op onze overige avonden is reserveren niet verplicht en laten we beperkt mannen zonder clubpas toe. Als je ver moet rijden is het op onze overige avonden wel raadzaam om even te bellen om zeker te zijn van een plaatsje. Bellen kan alleen op de dag zelf tussen 11.00 en 19.00 uur. We laten op deze avonden namelijk beperkt mannen toe zonder pas om het voor de aanwezige vrouwen/stelletjes ook leuk te houden.

Vaak komen mannen toch zonder te reserveren en vragen dan om een uitzondering te maken. Besef je dat jij niet de enige bent en dat wij dus voor niemand een uitzondering maken om wat voor reden dan ook. Wij zullen nooit voor de één wel en voor de ander geen uitzondering maken en je hebt zelf het risico genomen om zonder reservering aan te komen.

1. Algemene regels:
a) Geen enkele vorm van drug is toegestaan. Wanneer wij gebruik of verkoop hiervan waarnemen zullen wij de desbetreffende persoon verzoeken zich direct om te kleden om het pand te kunnen verlaten. In dit geval zullen wij geen geld terug geven. Wij maken hierin geen onderscheid in soft of harddrug. Ook mogen er geen drug meegenomen worden in onze locatie.

b) Er mogen geen drankjes en bidons zelf meegenomen worden. Gezien wij een all in prijs hanteren is het totaal overbodig om zelf drank mee te nemen. Wij willen beslist niet dat men drankjes mee kan nemen waarvan wij de samenstelling niet weten. Flesjes en bidons worden dan ook direct door ons ingenomen. Willen jullie deze niet afgeven geldt dezelfde sanctie als bij drug.

c) Wij staan geen mannen vriendengroepjes toe. Ook als blijkt dat men niet als groep is binnengekomen, maar ieder apart. Twee of drie man is voor ons ook een groepje!

d) Wanneer men grote tassen meeneemt kunnen wij vragen de inhoud even te mogen bekijken.

e) Mobiele telefoons mogen alleen gebruikt worden in onze receptie. Gezien wij de privacy van onze gasten willen waarborgen verzoeken we jullie telefoon in jullie kastje te leggen. Ook is er geen foto en film apparatuur toegestaan.

f) De voertaal is door de gehele locatie Nederlands, Engels of Duits. Wij willen namelijk verstaan wat er gezegd wordt. Ook is het voor het aangaan van erotische contacten belangrijk dat men kan zeggen wat men wel en niet.

2. Sociale hygiëne:
a) Geen massage olie gebruiken op onze kamers, banken en kussens. Wel massage milk of massage gel op waterbasis(bodygliss, pjur)

b) Gebruikte condooms netjes in de daarvoor bestemde afvalbakjes

c) Overmatig sterke drank gebruik zullen wij niet tolereren en behouden ons het recht om niet meer te schenken. De medewerkers achter de bar mogen zelf bepalen wanneer zij geen alc. drank meer zullen schenken. Daarover is ook geen discussie mogelijk. Frisdrank, koffie en thee zal altijd geschonken worden. Ook als men aangeeft zelf niet te rijden of met de taxi te zijn is het niet toegestaan aangeschoten of dronken rond te lopen. De overige gasten moeten zich namelijk niet hoeven te ergeren aan dit gedrag.

d) Schreeuwen, of erg hard praten zodat andere gasten daar zich aan kunnen storen willen wij ook niet en we zullen in dit geval altijd even waarschuwen.

3. Alle seksuele contacten:
a) JA=JA EN NEE=NEE. Iedereen dient deze regel te accepteren.
Natuurlijk heeft ieder zo zijn of haar voorkeur en deze dient dan ook volledig gerespecteerd te worden. Dus wordt er een hand teruggelegd of aangegeven dat men geen contact wil accepteer dit dan direct zonder tegenspraak of gemopper. Vraag dus ook nooit waarom niet, maar laat ieder in zijn/haar waarde. Kijken mag natuurlijk altijd, maar dan wel op zo’n afstand dat men ruimte genoeg over zal houden om vrij te kunnen bewegen. Vooral bij een BDSM spel is het zaak afstand te houden en niemand aan te raken.

b) Alleenstaande heren zullen altijd eerst netjes aan de betreffende dame of heer vragen of ze haar/hem aan mogen raken. Wanneer de desbetreffende persoon geen lichamelijk contact wil zal men deze niet verder lastig vallen of aanspreken.

c) Tijdens de gangbang/nymphonight komen geen betaalde vrouwen! Een gangbang is nooit 1 op1, maar altijd met meerdere mannen tegelijk. Soms moet je dus even op je beurt wachten. Betaalde vrouwen worden niet bij ons toegelaten.

BIJ KLACHTEN VAN MEERDERE PERSONEN ZAL JE ZONDER DISCUSSIE DE AVOND MOETEN VERLATEN EN KUNNEN WIJ UIT COULANCE MAXIMAAL 50% VAN DE AVONDBIJDRAGE TERUG GEVEN.

4. Dress code:
De dress code is al vanaf binnenkomst. Bij binnenkomst ontvangen jullie een sleuteltje zodat jullie je direct kunnen omkleden. Als dress code geldt lingerie of een spannend setje. Handdoeken of zwempakken als lingerie worden niet toegestaan. Over het geen wij wel en niet toelaten is geen discussie mogelijk. Baseball petjes en lompe grote schoenen onder lingerie zien wij ook als niet erotisch en deze zijn dus ook niet onder onze dress code. Op speciale thema avonden en op de BDSM combi Saturday en Discovery party is er een aangepaste dress code. Dominanten mogen deze avonden ook een stoffen pak, zwarte pantalon met hemd, lak en leer. T girls mogen op al onze avonden altijd in mooie/sexy kleding blijven.

5. Sleuteltje van kledingkastje:
Bij het zoek raken van een sleuteltje berekenen wij 40 euro voor het aanmaken van een nieuw slotje. Jullie mogen jullie sleuteltje ook afgeven achter de bar, maar ook dit is geheel op eigen risico.

6. Sluitingstijden:
Een kwartier na sluitingstijd sluit onze poort en gaan onze honden los. Uiterlijk een kwartier na sluitingstijd zal men dus ook ons terrein verlaten moeten hebben.