BELEVENISSEN
TIJDENS EEN BEZOEK BIJ MONIQUE

Wij krijgen veel bedankjes van onze gasten.
Onderstaand een greep uit wat hunbeleving is na een bezoek.

Op deze pagina verslagen van mijn gasten

gangbang slet

ESTHER

Ik ben Esther, slank met donkere krullen en echte borsten. Ik hou ervan om lekker lang geneukt te worden, terwijl ik aan het pijpen ben. Vingeren en gelikt worden vind ik zalig en als je het lekker doet kom ik squirtend klaar. Ook vind ik het heerlijk als je over me heen spuit op mijn borsten en in mijn gezicht. Ben verder gek op pijpen en deeptroath. En als je heel voorzichtig mijn natte kutje oprekt past er soms een vuistje in. Tot gauw.

**************************************************************************

Lieve Monique.
Ik was8 December voor het eerst bij jou. Alles wat geschreven wordt over deze avond klopt wel. Het maakt niet niet uit wie of wat je bent, de vrouwen zijn gewillig en niets is hun te gek. Op deze avond werd mij voor het eerst gevraagd of ik wilde kijken of dat de dame mij mocht pijpen. Is me nog nooit overkomen. En even later lag ik op tafel en ging zij vol aan het werk. Even later werd zij ook nog geneukt door iemand anders. Heerlijk om mee te maken. Omdat ik niet meer de jongste ben, moest ik me beheersen en ben verder gaan kijken. Overal werden vrouwen geneukt en werd er gekreund van genot. Zo heb ik nog twee keer een dame lekker klaar gebeft en bij een slavin (?) heb ik me laten gaan. Zij lag op tafel en had mijn pik vast. Die heb ik maar in haar mond gestopt. Ze pijpte mij en trok een andere man af, terwijl ze ook nog geneukt werd, verscheidene keren. Ik kon me niet beheersen en ben lekker klaargekomen. Daarna wat gaan drinken en er werden hapjes bezorgd. Ook heerlijk. Na de rust periode,weer naar boven om van het feest te genieten. Overal lagen de vrouwen te genieten en waren hun handen op zoek naar een pik. Zo werd de mijne ook weer gevonden en werd ik afgetrokken, voor ik er erg in had. Dit was ook heel lekker.
Voor ik er erg in had, was het bijna half twaalf en ik moest nog een dikke twee uur naar huis rijden, dus douchen, aankleden en helaas vertrekken.
Al met al een geslaagde avond en voor herhaling vatbaar.
Mijn complimenten voor het goed organiseren van zo’n avond, wat ongetwijfeld veel werk is. Maar de moeite waard.
Bedankt voor de geslaagde avond en tot de volgende keer.
Pieter 

________________________________________

Hoi Monique 

Het was weer top hoor! Al mijn gaten waren weer gevuld. Zet mij er maar op voor de volgende editie. Speciaal wil ik nog een oudere heer bedanken die voor mij voor het eerst heeft doen squirten. Dacht eigenlijk dat ik dit niet zou kunnen, maar toch wel haha. Heb er ook een leuke date met een jonge knul aan over gehouden.  Ben benieuwd.

 

________________________________________

Beste Monique

Lang heb ik lopen aarzelen om naar deze avond toe te komen. Ik ben inmiddels 61 jaar maar nog steeds gek op sex en trek mezelf bijna dagelijks af op je fotoos. Nu was mijn tweede keer en ik weet inmiddels dat mijn leeftijd er niet toe doet en alle leeftijden op deze komen. Het geeft me een goed gevoel dat vrouwen mij willen en niet alleen de wat jongere heren. Het gaat meer om de sex dan om de leeftijd en qua sex weet ik zeker mijn weg te vinden. Voor mijn best wel bijzonder om een hattrick te hebben met klaarkomen want nooit eerder was ik in mijn leven drie keer klaar gekomen, zelfs in mijn jonge jaren lukte dat niet.

De sfeer is zo relaxed dat het eigenlijk allemaal vanzelf gaat. Schrijf mij daarom maar weer in voor de aankomende keer want deze avond staan vanaf nu vast in mijn agenda.

Groetjes

Sjaak 

________________________________________

Hé geilerd

zoo mag ik je vast noemen.  ik zij tegen je dat ik zes meiden had geneukt en een top avond had. jij zij dat ik dat ook in een stukje mag mailen voor op je website en daarom deze mail. ook als jij iets tegen mij zegt voel ik gelijk wat groeien in mijn broek en ik denk best veel aan jou om samen een dagje weg te zijn. wil je de groeten doen aan karin en heleen. ze waren zo geil en heb ze geneukt op die schommel. ook ben ik nog gepijpt door marjan. zij zoog er aan en keek mij met zaadvragende ogen aan.

lijkt me leuk als je dit op je site zet.

rene

________________________________________

Hoi Monique, Ik was die knul die aan het eind van de avond met je vriendin Jacqueline mee naar het hotel ging. Zij nodigde mij uit om met haar mee te gaan. Jammer dat ze helemaal in het andere deel van het land woont en het dus moeilijk is om met haar af te spreken. Het hotel nachtje was in ieder geval geslaagd hoor. Met vermoeide oogjes zaten we aan het ontbijt en zijn de hele nacht doorgegaan.

________________________________________

Lieve Monique,

Afgelopen vrijdag was ik weer eens op je gangbang-avond.
Ik geniet altijd op deze avonden en ik dacht dat ik alle ruimtes van je boerderijtje wel had ontdekt. Op alle matrassen, banken (boven én beneden!), in alle kamertjes, de sling en in de gynaecologen-stoel heb ik wel met 1 of meerdere mannen sex gehad.
Maar afgelopen vrijdag werd ik door een paar lekkere mannen meegenomen naar een ruimte waar ik nog nooit was geweest, The Darkroom. Deze ruimte ligt naast het Labyrint, en ik wist niet dat je vanuit die darkroom door kijkgaten de matrassen van het Labyrint kon zien.
Er waren een paar matrassen bezet en de vrouwen die daarop lagen werden geneukt, gebeft of op een andere manier verwend door 1 of meerdere mannen. En allemaal lieten ze horen dat ze ervan genoten!
Dat was zo geil.. en ondertussen voelde ik, terwijl ik met drie mannen in het donker stond, allerlei handen en monden over mijn lichaam gaan. Iemand zoende me en ik voelde een vinger van een andere man mijn kutje inglijden. Ik greep de pik van de man naast me en voelde dat ie al lekker hard was. Ik bukte voorover en nam ‘m in m’n mond. Ondertussen was er een andere man die z’n keiharde pik van achteren m’n kutje liet glijden. Zo stond ik daar in het donker en werd heerlijk van achteren geneukt en had een heerlijke pik in m’n mond. En de handen van nog een andere man voelde ik over m’n billen en m’n borsten glijden.
Af en toe keek ik nog eens door de kijkgaten en zag dat de andere vrouwen ook net zo genoten als ik…
Echt, Monique, deze ervaring, met drie vreemde mannen, in het donker… zoiets had ik nog niet eerder meegemaakt.
Dus ik heb een nieuw favoriet plekje… de Dark-Room!
Dus mannen, de volgende keer weten jullie waar jullie mij kunnen vinden!
Veel liefs en kusjes van,
Helen

________________________________________

Hoi Monique,

Zoals je weet liepen de spanningen hoog op toen ik bij jou voor de deur stond. De vorige maand ben ik doorgereden omdat ik het op het laatste moment toch niet aan durfde. Dit maal toch naar binnen gegaan en jij zag inderdaad dat ik het superspannend vond. Ik werd zeer netjes door jou ontvangen en jouw vriendin heeft mij bij binnenkomst allemaal goed uitgelegd. Toch stond ik het eerste kwartier nog wat onzeker op mijn benen. Dineke…… een zeer lieve dame schonk wat te drinken voor mij in en vertelde me dat ik het me gewoon moest laten overkomen en eerst eens de kat uit de boom moest kijken hoe het er boven aan toeging. Deze tip nam ik ter harte en zo begaf ik me naar boven langs de spannende plekjes en kamers.

Voordat ik het wist werd ik aangesproken door een blonde dame van een jaar of veertig met een geil rood stringetje aan en een tepel piercing. Later vernam ik van jou dat dit Caroline was. Zij vroeg mij achterlangs te willen neuken en bij voorkeur anaal, deed haar string uit en ging voorover leunend aan de massage tafel staan. Eigenlijk ging het vervolgens vanzelf en heb ik haar lekker anaal geneukt. Terwijl ik dat deed ging er een man voor haar staan die ze gelijktijdig begon te pijpen. Jezus Monique, ik had niet verwacht dat ik dit zo ontzettend geil zou vinden. Toen ik bijna klaarkwam gaf ik mijn beurt aan die andere man, want ik wilde niet gelijk mijn kruit verschieten.

Ik besloot eerst iets te gaan drinken en vervolgens een saunaatje te pakken. Terwijl ik de sauna deur open deed stapte een dame gelijk met me naar binnen. Een iets vollere jonge vrouw met mega grote borsten. In de sauna ging zij al snel op haar knietjes om mij te pijpen en voordat zij daaraan begon stelde ze zich voor als Desiree. Desiree kon enorm diep pijpen en na enige minuten toen ik aangaf klaar te komen vroeg zij mij om het lekker over haar enorme borsten te spuiten. Daar kon ik natuurlijk wederom geen nee op zeggen. Wat er daarna gebeurde kon ik alleen maar van dromen. Desiree masseerde haar borsten met mijn zaad en ze glommen er werkelijk over. Zij bedankte mij en we gingen weer ieder ons eigen weg. In eerste instantie ging ik lekker douchen en vervolgens maar weer een lekker drankje. Terwijl ik met mijn drankje iets om mij heen stond te kijken kwam er een bloed mooie meid aan met heerlijke saté.  Ook daar kon ik geen nee op zeggen en de saté smaakte heerlijk. Ik zag het als mijn rustmomentje om mezelf weer op te laden en hopen dat er nog een derde avontuurtje voor mij in zou zitten. Het derde avontuurtje kwam er zeker, maar daar wil ik niet teveel over kwijt. Eén van je vriendinnen waar ik de naam niet van weet sloot ik mij bij aan. Terwijl ik haar neukte moest ik gore taal spreken en als ik daaraan terug denk schaam ik me weer. Dit is zo niet zoals ik in elkaar steek. Achteraf best wel geil, maar een vrouw voor hoer en vieze slet uitmaken is nu niet iets waar ik trots op ben. Zelfs niet als zij dat zelf graag wil en er om  vraagt.Al met al was het een geweldige avond en geef me daarom graag weer op voor de volgende keer. Ik zal vast en zeker vanaf begin een stuk relaxeter zijn en zie er nu al naar uit.

Monique bedankt en tot volgende maand!

________________________________________

Hoi Monique,

Afgelopen vrijdag weer eens op de nymphonight geweest, ik weet niet voor de hoeveelste keer maar zou zomaar rond de 10 kunnen liggen inmiddels. Het was weer een bijzondere avond met genoeg seks en gezelligheid. Complimenten voor jouw team en de algehele sfeer.  Aan het begin van de avond Loes ontmoet in de donkere kamer, op een eerdere avond al eens veel plezier met haar gehad. Een ontzettend geile en lieve dame. Nadat zij een Belgische bezoeker helemaal had leeggezogen was ze toe aan een douche, maar later ben ik na een drankje bij haar terug “gekomen” en zij zelf trouwens ook, haha. Vervolgens weer lekker een drankje gaan doen en nog een paar keer tussendoor naar boven geweest. Uiteindelijk terechtgekomen bij Essie, die  door de één na de andere man (klaar)gelikt wilde worden. Wat een vrouw… ze liet weten oneindig vaak klaar te kunnen komen en dat bleek ook wel. Diverse omstanders hadden zowel bewondering voor haar als voor een man in het speciaal, hij hield het zeker een uur achter elkaar vol. Meerdere keren kwamen er verbaasde mannen kijken: “Is hij nou nog steeds bezig!?” Maar hij nam lekker z’n tijd en Essie vond het geweldig en squirtte er op los, heerlijk! In het begin was het een tikje lachwekkend gezicht maar uiteindelijk dwong deze “befkoning” zeker respect af bij velen. Vervolgens met een gezellig groepje onder wie Essie en Kenny beneden aan de bar beland en daar nog goede gesprekken gevoerd. Uiteindelijk moe maar voldaan naar huis gegaan. 

Bedankt weer en tot snel!

Groetjes Richard                   

________________________________________

Als single vrouw is het vaak niet makkelijk als je alleen opzoek bent naar een sexcontact en ik volgde jou al enige tijd op twitter en via jouw leuke avonturen mailtjes.

Afgelopen maand heb ik de stoute schoenen aangetrokken om jou maar eens te benaderen of  ik eens als vrouw zou mogen deelnemen aan één van jouw nymf avonden. Ik droom er namelijk al vele jaren van om seks te kunnen hebben met mannen maar toch geheel anoniem kan blijven. Geen gedoe met achteraf app berichtjes, liefdesverklaringen etc., maar puur voor de sex.

Omdat jij last minute nog een plaatsje voor mij had kon ik er verder niet over nadenken en ben gewoon langsgekomen. Nu achteraf ben ik zo blij dat ik het gedaan heb! Wat een top avond heb ik mogen beleven. De mannen waren echt superlief en ik heb de gehele avond door sex gehad. Als vrouw kon ik me echt vrouw voelen en de aandacht van de aanwezige mannen voelde goed. 

Ik wil dit iedere maand wel en zal gaan proberen mijn rooster er op af te stemmen.

Heel veel succes met de organisatie van deze top avonden en tot binnenkort.

Veel liefs

Saskia

________________________________________

Hoi Monique,

De afgelopen nieuwsbrieven zie ik je geregeld terug met een heel knap vriendinnetje. Wouw, zij ziet er echt top uit. Het avontuur dat jullie op de markt hebben beleeft vond ik echt fantastisch, maar wat zouden de omstanders ervan gedacht hebben haha.

Ik probeer regelmatig jouw Nympho avonden te bezoeken en daar leef ik dan enorm naartoe. De afgelopen keer was in juli en daar heb ik een heel leuk geil contact aan over gehouden.

Ik kom kom graag de eerst komende Nymphonight en hoop dat je vriendin van die nieuwsbrieven er dan ook zal zijn.

Geile groetjes

LJ

________________________________________

Beste Monique,

Het was afgelopen vrijdag mijn aller eerste keer bij jullie maar wat een onvergetelijke ervaring heb ik gehad! In het begin eerst even een drankje en daarna maar eens rond gelopen. Maar oef wat een geweldige mensen waren er. En ja iedereen komt voor het zelfde! Op een gegeef moment was ik lekker bezig met een leuk vrouw en meerdere keren dat ze lekker spoot kwam er opeens een man die me zo aan de kant wou drukken waarop meerdere mensen dachten en zeiden “doe even rustig laat haar genieten” waarop de vrouw met een geweldig antwoord kwam “als meneer zo opdringerig is mag hij lekker wachten en slaan we hem over” toen ik klaar was de dame bedankt en een andere man nam het over. Ik heb 6 verschillende dames mogen verwennen en de laatste fluisterde in me oor “dankje wel schat je was het lekkerst en dat dan voor het laatste ben ik je dankbaar!” Toen heeft ze me nog even flink gepijpt en toen ze klaar was kreeg ik een lekkere tik op me billen en is ze gegaan. Nog even douchen en koffie aan de bar gedaan en even na gekletst met een stel en een paar mannen en vrouwen! Al met al was het geweldig en kom zeker weer ik ben verkocht!

Monique bedankt x🙏🏾🥰

________________________________________

Lieve Moniek

Ik las wel eens een reactie van een man die na jaren van twijfel jouw nymphen avond bezocht en een geweldige avond had . Dit haalde mij over de streep om ook een reservering te doen. Op het moment dat ik een bericht ontving dat ik mocht komen begon ik nog even te twijfelen maar besloot  toch maar door te zetten. Ik heb hier goed aan gedaan en je hebt er een vaste klant bij. Toen ik mij had omgekleed ging ik gelijk maar even boven kijken en liep direct al tegen Denise aan. Een jonge iets gezette meid die vriendelijk naar mij lachte en vroeg of ik haar in de jungle kamer alvast wat wilde opwarmen voordat de avond pas echt los zou gaan. De blik waarop zij mij aankeek toen ik haar penetreerde laat me niet meer los. Zo intens en zo geil! Een klein beetje onwennig en verlegen vroeg ik haar ook even tussen heer borsten te mogen neuken en zij stemde gelijk in. Als je dan maar wel tussen mijn borsten klaar komt was haar antwoord, want ik wil jouw warme zaad graag over mij heen voelen. Jezus wat geil Dat heeft nog nooit een vrouw tegen mij gezegd. Toen het gebeurt was bedankte ze me en wenste mij nog een fijne avond verder. Wel besefte ik me gelijk mijn zaad verschoten te hebben en dan best wel even tijd nodig te hebben voor een volgende lekkere meid. Ben dus eerst maar even beneden wat gaan drinken waar een jonge meid langs kwam met Monieks balletjes. Erg lekker hoor. Zowel die meid als dat broodje met die bal gehakt.  Na wat mensen gesproken te hebben besloot ik nog maar even naar boven te gaan. Ik zag van alles en er gebeurde overal wel wat. Ik voelde dat het me enorm geil maakte en weet niet wat er met mij gebeurde. Op een gegeven moment werd ik door een slanke licht getinte dame gedieptroath terwijl twee andere mannen haar om de beurt neukte. Wist vooraf niet dat ik dit geil zou vinden. Toen de avond voorbij was heb ik op het parkeerterrein nog even staan kletsen en mijn nummer gegeven aan Anita. Wie weet wat dat nog zal gaan worden. Ik hoop dat zij mij gaat appen.

Heb je voor mij een plaats de eerst komende keer. Ik wil dit nooit meer missen.

________________________________________

al 4x ben ik bij je geweest en het is altijd leuk. vrijdag toen ik met jou praate zag ik jou naar mij kijken op een manier dat waar ik best wel warm van werd. ik heb een leuke avond gehad en met drie dames sex maar zou zo graag eens met jou willen afspreken. hoop dat je kontakt met me zal opnemen maar begrijp dat heel veel mannen dat wel willen. door hoe jij naar mij keek denk ik een kans te maken dus probeer het gewoon. mijn droom is een avond met jou uit en soms komen dromen uit. ik ben er over twee weken weer en hoop iets van je te horen.

mijn naam is Ton

________________________________________

Toch eventjes een reactie van mij.

Omdat ik het verstandig vond om mijn echte naam geheim te houden deed ik afgelopen vrijdag mee onder de naam Jamie. Het was mijn eerste keer dat ik meedeed aan jouw seksfeest. Wel was ik al eens in een parenclub geweest, maar dat is niet vergelijkbaar met deze geweldige avond. Mijn kutje stond een dag later nog steeds in vuur en vlam en toen ik thuis kwam heb ik nog enkele uurtjes met mezelf op bed liggen spelen. Terwijl ik met mezelf speelde dacht ik aan al die lekkere mannenpikken welke ik in mijn gulzige mondje en natte kutje heb mogen ontvangen. Er was ook een man die mij vroeg om te mogen fisten, maar verder als vier vingers kwamen we niet. Wel fijn dat mannen het eerst vragen en niet zomaar doen. Als vrouw kan je je daar dan tenminste op instellen en proberen te ontspannen. Aan het einde van de avond toen ik me weer stond aan te kleden om naar huis te gaan sprak een jonge man mij aan bij de kleedkastjes en vertelde mij dat hij niet al te groot geschapen was. Alhoewel ik me al aan het aankleden was om naar huis te gaan besloot ik toch nog even voorover gebukt te gaan staan en me tussen de kleedkastjes te laten neuken. Best wel ordinair zo in de kleedkamer, maar voor mij een extra kick.  Deze man was inderdaad niet al te groot geschapen, maar daarom vroeg ik hem mij ook nog even anaal te nemen. Het wond mij enorm op om zo tussen de kleedkastjes genomen te worden en het gezegde “klein maar fijn” was zeker van toepassing. Het was een geweldige geile afsluiting van een zeer geslaagde avond.

De volgende keer zou ik ga ik voor een dp! Want die staat nog steeds op mijn bucket list.

Liefs Jamie en mannen bedankt!

________________________________________

Afgelopen zomer kwam ik op deze website en trok ik gezien mijn stoute schoenen aan om Monique een bericht te sturen. Was ik niet te jong en te onervaren als 21 jarige studente?

Monique reageerde heel lief en nam later ook nog eens telefonisch contact met mij op waarbij zij mij ongeveer vertelde hoe deze avonden er aan toe gaan. Tot mijn grote verrassing mocht ik vier weken later op één de nymphonight langskomen om te kijken of het iets voor mij zou zijn.

Ik moet bekennen dat ik de avond van mijn leven heb beleefd. In begin een beetje onwennig, maar dat was al snel over toen een nette heer welke qua leeftijd mijn vader had kunnen zijn, mij mee naar boven nam. Natuurlijk viel mij direct op dat hij een heerlijk cadeautje in zijn boxer voor mij had zitten. Deze rustige beleefde man kwam zo netjes op mij over zodat ik voor dat ik het me kon beseffen op de gynaecologen stoel terecht kwam. Uiteraard schuurde ik direct zijn harde paal uit zijn boxer en ging gewillig achterover op deze gynaecologen stoel liggen. Wat er op dat moment allemaal door mijn hoofd ging is met geen pen te beschrijven.  Was ik dit echt? ……….. Kennelijk wel en eigenlijk kon het me niets schelen. Na een minuut of 15 kwam hij heerlijk klaar en voelde ik me best een beetje sletterig. Maar inmiddels stonden er al enige tijd twee heren naast mij, zowel aan de linker als aan de rechter kant. Om eerlijk te zijn had ik zelf niet eens in de gaten dat ik deze heren lekker aan het aftrekken was. Dit zal jij misschien vreemd vinden om te lezen, maar kennelijk ging ik op de automatische piloot en beviel het me allemaal best. Deze avond heb ik meerdere rondes gedaan en kwam ik voor het eerst in mijn jonge leventje spuitend klaar en werd ik voor het eerst heel diep in mijn keel genomen zodat de tranen in mijn ogen stonden en het gevoel had te stikken. 

Het vreemde van dit alles is dat ik het allemaal zo verschrikkelijk geil vond en bijna dagelijks met mijn vibrator zit te spelen als ik hier aan terug denk. 

Helaas zat Monique de afgelopen maanden steeds vol omdat ze alleen nog seksfeestjes in kleinere setting mocht geven, maar  in 2021 zal ik zeker weer van de partij zijn.  Die toezegging heb ik nu al van Monique.

Ik ben er echt aan toe en wil niets liever dan dit snel weer te herbeleven.

Misschien wel met jou.

Liefs van Sanne

________________________________________
Hoi allemaal, hier een verslag over mijn 1e Nymphonight 14 februari 2020. 
Valentijnsdag vanavond is het zover, een week geleden gereserveerd en sindsdien gezond gespannen. Maar onder het motto van je kan beter spijt hebben van de dingen die je wel gedaan hebt dan van de dingen die je niet gedaan hebt LET’S GO! Na de entree (korte uitleg, ontvangst kluissleutel en betaling) doorgestuurd naar een hele lieve en knappe dame met korte kleine krulletjes en prachtige borsten. (Sorry voor het ongegeneerd staren lieverd 😉 Een prima en duidelijke uitleg gekregen en toen was de spanning eigenlijk zo goed als weg.
Snel omkleden en naar binnen en lekker een baco’tje besteld bij een lieve en ook als zo knappe bar dame. Al snel raakte ik aan de praat met een vaste bezoeker die mij nog wat nuttige en welkome tips gaf bedankt nog.
9 Uur de trap op daar ging ik geen enkele gêne wat een vrijheid ongekend toen wist ik meteen al hier ga ik terugkomen dat zweer ik.
In 2 kamertjes gegluurd en bij de derde naar binnen gegaan (de trap op rechtdoor aan de linkerkant). Daar zat een blonde dame met krullen een man te pijpen en ging naast die andere man zitten.
Direct begon ze mij ook de pijpen mijn god wat lekker. Snel een condoom eromheen en ik ging achter haar zitten zoende in haar nek en zij hielp mij heel lief naar binnen nog bedankt was de opwinding denk ik. Ik heb haar heerlijk geneukt terwijl zij die man aan het pijpen was. Na dat ik klaar was gaf ze me nog een super hartstochtelijke tongzoen. Wauw als de hemel bestaat dan moet hij er zo uitzien als hier.
Pfffff ik bevind me een een soort van roes lekker naar beneden even douchen en het turks bad in. Daar even gezellig zitten kletsen met Paulien en wat andere mensen nog even douchen en naar de bar. Nog een baco’tje besteld bij de lieve dame en ik kon maar een ding denken nooit meer naar huis.
Baco’tje opgedronken en weer de trap op ronde 2. De Blonde dame was helaas verdwenen, dus toen het 1e kamertje rechts gepakt daar werd een vrouw geneukt en ze was iemand aan her pijpen.
Hard worden bleek geen enkel probleem daar had ik nog wel over ingezeten maar het is daar zo ontspannen en geil dus maak je geen zorgen. Condoom eromheen die andere heer was net klaar dus ik kon zo aanschuiven en gaan mijn orgasme duurde nu al langer dus ik kon al lekker lang doorneuken.
Pfffff ik ben kapot wat is dit lekker even bijkomen op de matras en lekker douchen.
Na het douchen voor de zekerheid een libido zakje genomen en naar de bar Aan de bar een cola’tje besteld ik was niet van plan deze avond in het water te laten vallen door alcohol alhoewel de avond kon sowieso niet meer stuk.
En ja hoor weer de trap op lady’s here i come zeg ik al grappend tegen mezelf.
Ronde 3 is even aan de overkant kijken. Daar in de kamer achter de kooi waren 2 vrouwen lekker bezig en de mannen stonden in de rij te wachten.
Op de matras rechts waren net een man een vrouw komen liggen zij was hem aan het pijpen en zij speelde wat met haar zelf niemand die er acht op sloeg dus ik ben lekker tussen haar benen gaan zitten en begon haar te beffen. He een klitpiercing mijn eerste. Ik begon haar te neuken terwijl ze op haar rug lag en de man die ze aan het pijpen was vroeg nog of ik er wel bij kon zo want het was wat krapjes.
Het kon me niks schelen man wat een geweldig kutje had deze vrouw ik kon alleen maar denken gaan gaan. Toen nog gewisseld naar doggystyle en weer een heerlijk orgasme. Jezus ik waande me een ware pornoacteur dat ik dit kon had ik het maar eerder geweten. Op naar de douche maar weer.
Cola’tje besteld en even lekker rondgekeken er werd een showtje gegeven en even later waren 2 vrouwen aan het tongen in een kleine ronde kooi. Ik werd alweer hard op naar ronde 4 dan maar. Weer naar dezelfde kamer als net achter de kooi en daar lagen die twee vrouwen van net nog steeds.
Het was er gezellig en de vrouw rechts had leuke humor echt top ze had zwart kort donker haar. Nou komt er nog wat van zei ze anders ga ik wat drinken hoor ja dag dacht ik sta hier netjes te wachten maar als niemand gaat ga ik wel. Heerlijk geneukt wat een lekker wijf ben je toch hoe je ook heten mag. Lekker douchen, man die vriendinnen van jou kunnen een man echt slopen top! Ik denk erover om lekker naar huis te gaan maar nee nog een keertje dan. Libidozakje erin even op adem komen met een drankje aan de bar en gaan.
Ronde 5 Van deze Dame was ik zo onder de indruk dat ik vergeten ben in welke kamer het was. Volgens mij ook weer achter de kooi maar dat weet ik dus niet zeker. Ze had halflang zwart haar en ze lag daar met zichzelf aan het spelen terwijl zei een man aan het pijpen was. Het was best wel ruig en hij begon haar echt te keel neuken ik was keihard deze vrouw ga ik neuken. De man die ze aan het pijpen was begon haar te neuken en ik ging aan het hoofdeind zitten. Ik streelde wat door haar haar en begon aan haar tepel te zuigen. We hielden elkaars hand vast en ik voelde haar passie en warmte wat een geweldig gevoel. Ik was aan de beurt en begon haar te neuken jezus wat een lekkere vrouw ben jij ik weet helaas niet hoe je heet maar hoop je weer te treffen. We neukten en ze begon aan mijn tepels te trekken mijn god wat doe je met me kon dit maar eeuwig duren. Klaarkomen was onvermijdelijk en we elkaar nog even innig omhelsd.
Voor de laatste keer gedoucht een drankje gedaan en afscheid genomen tot gauw 100% zeker.
Lieve Monique bedankt voor alles ik zal dit nooit meer vergeten.
Sorry voor dit lange verhaal maar ik kan het hier thuis moeilijk gaan delen snap je 😉
Ik weet niet of het via deze weg kan maar anders zou ik graag vast reserveren
Dikke kus Marco
Die colaatjes deden jou zeker goed. 🙂
x
Monique
________________________________________
Enkele maandjes geleden in de zomer van 2019 werd ik door een goede vriend gewezen op deze avond. Het zou echt iets voor mij zijn. Het zou een avond zijn voor onverzadigbare meiden. Tsja en onverzadigbaar dat ben ik eigenlijk wel.
Inmiddels was ik in januari voor de derde keer op deze avond en het liefst zou ik iedere maand gaan. Helaas lukt dat niet met mijn werk, maar probeer zo veel mogelijk vrij te nemen om zo vaak mogelijk te komen.
Deze keer had ik besloten om aan de mannen te vragen mij hard aan te pakken. Gooi me op mijn rug, doe bruut mijn benen uit elkaar en neem mij! Ik voel me graag een sletje met volledige overgave. Geef dus ook gerust een harde klap op mijn kont en hoe harder hoe beter ik mij voel. Van pijn word ik ook best wel geil, dus pak me vooral hard aan!
Tijdens deze avond hadden enkele mannen mijn boodschap begrepen en op een gegeven moment werd ik hardhandig vastgepakt, op mijn rug gelegd en geneukt terwijl deze man mijn polsen vasthield zodat ik geen kant op kon. Hij neukte mij heel hard en toen hij klaarkwam bleef hij mijn polsen vasthouden en vroeg een andere man om mij te neuken terwijl ik nog steeds geen kant uit kon. Dit voelde al aardig als “rape sex” en mijn grote fantasie kwam dus zeker uit. Toen ook deze man klaar moest ik van de man die de hele tijd mijn polsen vasthield op mijn knieën gaan zitten en hem pijpen. De manier hoe hij dit deed was echt heerlijk. Hij voelde mij kennelijk precies aan. Ik moest mijn handen op mijn rug houden en hij duwde tijdens het pijpen mijn hoofd naar hem toe zodat ik hem alleen nog maar in mijn keel kon nemen. Op ditzelfde moment nam een andere man mij achter langs en voordat ik kwam stikkend en tranend klaar. Mijn make up was echt niets meer van over en voelde me heerlijk gebruikt.
Helaas vertrok de man die mij zo goed aanvoelde en heb ik hem later niet meer gezien.
Wel heb ik de afgelopen nog dagen aan hem gedacht en hoop dat hij er de volgende eer zeker weer bij zal zijn.
Na deze geweldige gebeurtenis besloot ik mezelf even wat te gaan opknappen en ben ik nog een paar keer op de kamertjes geweest om me te laten neuken. Natuurlijk weet ik ook dat er mannen zijn die liever gaan voor tedere sex en strelen en ook daarvan heb ik deze avond meerdere malen lekker kunnen genieten. Maar toch als jij mij compleet uit mijn dak wil zien gaan, pak me dan vooral niet te lief aan, want daarvoor lopen nog voldoende andere lekkere meiden rond.
Ik hoop er de komende keer weer te kunnen zijn.
Liefs
Jane
________________________________________
Op 10 januari was ik weer eens aanwezig bij een Nymphonight bij Monique. De laatste keer was zeker een jaar geleden. Hoog tijd om weer eens te kijken bij Monique. Met wat kriebels in m’n buik belde ik aan bij de boerderij. Monique zat zoals gewoonlijk weer klaar om ons te verwelkomen. Ik was meteen gerustgesteld, er was wat dat betreft niets veranderd.
In de kleedkamer kleedde ik me om in een wat luchtigere en passende outfit. Het was al lekker druk en ik zag al wat lekkere mannen rondlopen. Ook zag ik een paar vriendinnen die ik eerder had ontmoet bij Monique, dus eerst daar maar eens lekker mee bijkletsen.
Na nog een drankje, besloot ik naar boven te gaan. Ik liep een rondje en gingen de ‘koeienkamer’ in, die nog leeg was. Al snel kwamen er een paar mannen binnen om te kijken en mee te spelen. Er ging 1 man naast me zitten en streelde m’n dijen, langzaam ging z’n hand verder omhoog. In z’n andere hand hield hij z’n pik vast, die al aardig stijf werd. Ik boog me voorover en nam z’n pik in m’n mond. Mmmmm, hij werd steeds harder. Ik stond op, ging op het matras liggen en vroeg hem om me te neuken. Hij deed een condoom om z’n inmiddels keiharde pik en nam me heerlijk! Na niet al te lange tijd kwam hij klaar en bedankte me met een kus.
De volgende man stond al klaar met een condoom om z’n pik. Ook hij neukte me heerlijk en ik kwam meerdere keren klaar. Naast me was een man op z’n knieën komen zitten en zijn pik nam ik in m’n mond. En hij was de volgende die me neukte. Heerlijk!
Om even te pauzeren en een drankje te drinken, stond ik weer naar beneden. Waar het nog steeds supergezellig en druk was. Wat kletsten met andere bekenden en ondertussen scanden mijn ogen om me heen, op zoek naar lekkere mannen.
Toen we even op een van de banken zaten, kwam er een leuke man naast me zitten, hij stelde zich voor als W. en we raakten aan de praat. Of ik vaak hier kwam? Ja, vroeger wel, maar dat was alweer even geleden! Hij was voor de 2e keer hier, en genoot van de vrouwen. Nadat onze drankjes op waren, stelde ik voor om samen naar boven te gaan. We liepen even rond, maar het was erg druk op de tafels, kamertjes en matrassen. Uiteindelijk klommen de bedstee in. W kroop tussen m’n benen en begon me heerlijk te likken. Ik draaide m’n hoofd en nam zijn pik in m’n mond en pijpte hem. Hij deed z’n best en toen z’n vingers erbij kwamen, kwam ik spuitend klaar! W pakte snel een condoom en voor ik het wist gleed zijn pik in is in m’n natte kut. Z’n pik was hard en dik en hij neukte me hard. Zo geil. Ik hield het niet meer! Ook W was er bijna, ik kwam spuitend klaar en hij vlak daarna in z’n condoom. Oh, wat heerlijk! We hijgden nog even na. En we kropen de bedstee weer uit.
Nu weer even naar beneden om even te douchen en om te kleden. Ik had gelukkig nog een geil jurkje bij me wat ik aan kon trekken. Nu eerst even een drankje! Gezellig met W dronk ik weer wat drankjes bij de bar. En voor de derde keer gingen we naar boven. Het grote bed was vrij en ik ging in het midden liggen. Eén man aan de ene kant, een man aan de ander kant en een man tussen m’n benen. Ik pijpte de mannen aan beide kanten om de beurt en ik werd gevingerd door de derde man. De man naast me had een condoom om gedaan en gleed tussen m’n benen m’n kutje in. Zijn plek naast me werd ingenomen door een andere man met dreads en een lekkere dikke pik. Ik voelde hoe hard hij al was, terwijl ik geneukt werd. Toen de de man die me neukte, klaar was gekomen, zei ik tegen de man met de dreads dat hij aan de beurt was. Wat een heerlijke pik had hij! Hij neukte me, terwijl ik op m’n zij lag, hard en diep, net zolang ik spuitend klaa kwam. Z’n vriend wilde ook, ik ging voor het bed staan en ik bukte voorover. Zo kon hij me van achteren nemen. Voor me op het bed lag een man wiens pik ik lekker met m’n handen masseerde. Z’n pik groeide in m’n handen, terwijl de volgende man mij van achteren neukte. Ook de man met de dreads neukte me van achteren. Ik genoot! De man die voor me lag op het matras had inmiddels zo’n harde pik dat hij me ook wilde neuken. Ik ben weer op het matras gaan liggen en hij gleed ook bij me naar binnen. Een brede, dikke pik had hij! Hij was al snel bijna op z’n hoogtepunt. Hij haalde z’n pik uit m’n kut, stroop het condoom eraf en spoot over me heen. En meteen daarna kwam m’n lief ook klaar over me heen. Zo geil. Dat was de laatste man van wie had genoten deze avond.
Ik ging naar beneden om te douchen en wat te drinken aan de bar. Daarna was het dan ook voor ons tijd om te gaan. Nadat ik me weer hadden aangekleed, liep ik weer via de bar naar de uitgang. Ik nam weer afscheid van Monique, met de belofte dat we weer snel terug zouden komen en er dit keer niet zoveel tijd overheen laten gaan.
Nou, mannen, de volgende Nymphonight ben ik er weet bij en hoop ik weer net zo te genieten als in januari.
Lieve, geile groetjes, Helen.

________________________________________
Lieve Monique,

Ik heb de laatste keer echt genoten bij je, wat een geweldige locatie en een super service ookdat je een taxi liet pendelen. Was voor mij de eerste keer bij je, weleens bij andere clubs
Geweest, naar die kunnen niet tippen aan jouw paleis.
Alles tot in de puntjes verzorgd, en heerlijk dat alles zo ruim is opgezet.
Niet te vergeten je catering, ook weer super zoals het hoort, voldoende en lekker allemaal.
Dan is wel het belangrijkste, alhoewel, het is een totaalplaatje. Jouw heerlijke vriendinnen, wat een heerlijke meiden en je zag ook dat ze echt genieten van zo’n avond. Heb heerlijke momenten gehad, het was de gehele avond 1 geile happening.
Voor mij dus de 10e januari weer een geil feestje bij jou.
Verheug me er nu al op.
Ga zo door lieverd, en tot snel
Liefs Arjan

________________________________________
Net thuis van jouw nymphen avond en ben er helemaal vol van. Het was mijn eerste keer en wist niet dat zoiets zou bestaan. Ik ben nu thuis en heb geen rust het liefs was ik het hele weekend zo doorgegaan. Ik had niet verwacht dat de vrouwen zo voor me zouden gaan en zo leuk zouden zijn. Dat kon ik el gebruiken na mijn scheiding. Toch een deuk in mijn vertrouwen zo’n scheiding, maar door vanavond bij jou weet ik dat ik er weer mag en kan zijn. Ik denk dat ik niet echt zou slapen en deze avond nog veel in mijn hoofd opnieuw zal afspelen. Daarom wil ik gelijke maar even reserveren voor de volgende keer. Monique, je bent een engel.
________________________________________
Hoi Monique, Heb mij weer zeer vermaakt gisteren was een half jaar niet geweest en begon toch weer te kriebelen. Was redelijk op tijd binnen en ben 1 van de laatste weg gegaan bij binnenkomst was het meteen vanouds gezellig geile vrouwen die kwamen van orgasme naar orgasme en heb diverse dames van volslank tot slank weer mogen verwennen in verschillende gaatjes. en vind je het ook niet wat heerlijk deze dames kunnen kreunen? Voor de heren die nog niet zijn geweest en twijfelen neem de stap je zult leeg terug naar huis gaan.hihi Voor mij mag je je weer aanmelden voor de volgende editie… Monique bedankt voor jou gastvrijheid en tot de volgende keer.
Xxx Harold
________________________________________
Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst naar jouw nymphonight geweest. Ik kom wel vaker in clubs maar het is zelden zo goed verzorgd als bij jou. Parkeerhulpen, vriendelijke ontvangst door jou, ruime kluisjes, meer dan genoeg schone handdoeken, prima buffet, lekkere hapjes en feestelijke cocktails, goede muziek die niet overschreeuwt, mooie en attente bediening, voldoende condooms en alles regelmatig opgeruimd.
Het leuke is ook dat er allemaal verschillende ruimtes zijn, van de open gang met sling of gynaecologenstoel tot meer besloten ruimtes met banken of matrassen. En de banken beneden zijn perfect om de kat (of poes) uit de boom te kijken en kennis te maken. Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk je vele vriendinnen in allerlei soorten en maten, dus voor ieder wat wils. Echte amateurs die ervan genieten.
Het duurde heel even voor het op gang kwam maar nadat de eerste schapen over de dam waren barstte het feest los. Enorm geil om te zien hoe de dames genieten en geweldig om zelf mee te doen. Vooral de gynaecologenstoel is goed gebruikt. Mijn echte “hoogtepunt” van de avond was echter rond middernacht toen ik nog een rondje liep voor het naar huis gaan. Ik kwam daar een mooie dame tegen die achterin in de ruimte naast de trap op het hoge bed (en het lage plafond!). Zij werd stevig in haar kont geneukt en daarna gevingerd waarbij ze een aantal malen flink squirtte. Ik had haar al eerder een keer geneukt (op het bed in de ruimte naast de trap vooraan) en ook toen al van haar genoten. Hoewel ik al redelijk leeg was, was ze zo lekker dat ik nog een keer heerlijk in haar klaar ben gekomen. Helaas net te vroeg voor de DP die ze graag wilde, maar zo aan het eind van de avond is doseren en timen best lastig en bovendien was ze gewoon ook te lekker. Daarna nog even met haar gekust en haar bedankt. Ze excuseerde zich nog voor de natte bedoening, want het was kletsnat. Wat een lieve, mooie en geweldig geile vrouw. Dom genoeg ben ik vergeten te vragen hoe ze heet, dus als iemand weet wie ik bedoel of het stel zelf zich hierin herkent dan hoor ik het heel graag. Als ze weer komen ben ik graag van de partij en als ze een keer contact zouden willen hebben dan zou ik dat ook heel leuk vinden.Na nog even douchen en een colaatje na een geweldige avond voldaan naar huis gegaan, met een flesje water voor onderweg. Een klein smetje is dat er zelfs bij jou helaas altijd een paar mannen zijn die onfatsoenlijk duwen en voordringen. Over het algemeen gaat het er bij jou echter prettig en respectvol aan toe. Het grote aantal geile vrouwen is daarbij prettig omdat dan niet alle mannen zich om 1 vrouw hoeven te verdringen wat je elders nog wel eens hebt. Verder vond iemand kennelijk mijn onderbroek erg leuk want die was opeens verdwenen. Gelukkig had ik twee meegenomen. Al met al voor herhaling vatbaar, mijn complimenten voor de geweldige verzorging en organisatie, en hopelijk zie of spreek ik die ene vriendin van je nog een keer.
Xxx Groetjes, R.
________________________________________
Lekker hoor!
Afgelopen vrijdag had ik de stoute schoenen aangetrokken om toch maar eens te gaan. De maand ervoor had ik al gereserveerd en had op het laatste moment zoveel drempel vrees en ben toen teruggereden. Toch liet het mij niet los en wilde het gewoon doen. Ook nu twijfels op laatste moment, maar het was voor mij nu of nooit.
Achteraf ben ik ontzettend blij en trots dat ik naar binnen ben gegaan. Achteraf had ik me helemaal niet zo druk hoeven maken want alles was zoals jij zelf in je nieuwsbrieven wel eens aangeeft superrelaxed.
Iedereen was vriendelijk en ik werd goed en netjes ontvangen. Ook viel het me op dat alles zo goed geregeld was en tot de douches en toiletten aan toe alles zo netjes en schoon. Dat was ook een puntje waar ik vooraf bang voor was, maar echt alle complimenten hoor.
Ik heb met diverse mannen gesproken die al een tijdje bij jou komen en deze vertelde mij dat je gewoon naar de vrouwen toe kon stappen voor seks en dat ze er echt niet voor betaald worden. Dit lees ik ook vaak in jouw nieuwsbrieven, maar omdat we in een wereld leven waar de praktijk vaak anders is dan dat men beloofd was ik vooraf dus best wel sceptisch. Na even de kat uit de boom te hebben gekeken besloot ik dus ook naar een vrouw toe te stappen. Ik hoefde mij niet eens voor te stellen en deze lekkere blondine begon direct te pijpen. Enigszins verbaast stond ik daar lekker te genieten en toen deze lieve dame mij vroeg haar lekker hard te neuken leek het net of ik in een mooie droom zat. Het was wel even wennen dat terwijl ik aan het neuken was zij een andere man begon te pijpen, maar dat was ook weer een hele geile ervaring. Eigenlijk best wel speciaal om samen een vrouw te “nemen”.
Nadat ik klaargekomen was ging ik lekker even douchen en onder de douche vroeg een dame mij om haar even in te zepen. Deze keer was het wel even voorstellen, haar naam was Jeanette. Voorzichtig begon ik haar rug in te zepen, maar al snel pakte Jeanette mijn handen en duwde deze richting haar borsten. Oké ook dat was weer even wennen. Het gemak waarmee deze dames zich geven, echt superlekker hoor! Met enige aarzeling vroeg ik haar om tussen haar borsten te mogen neuken en Jeanette ging gelijk op haar hurken voor mij zitten. Mijn wens werd dus direct vervuld. Met Jeanette heb ik vervolgens nog even wat zitten drinken. Zij vertelde mij altijd enorm toe te leven naar deze avond. Volgens eigen zeggen had zij een overmatige sexdrive. Na een kwartiertje gezellig gesproken te hebben ging zij ook direct weer naar boven. Ze vertelde mij niets van de avond te willen missen en wenste mij verder een hele fijne avond.
Nou, die fijne avond was voor mij al compleet. Toen hoorde ik Monique zeggen dat er op eenbepaalde plaats een bukake zou zijn met twee van haar vriendinnen. Ook dit was compleet nieuw voor mij en heb met open mond staan kijken. Aan de ene kant best wel geil om te zien, maar niet echt mijn ding kan ik je vertellen. Daarom besloot ik om toch nog maar eens naar boven te gaan. Na de twee voorafgaande dames was ik erg nieuwsgierig om eens iets te doen met een wat vollere dame. Ik had er namelijk twee zien rondlopen waar ik wel nieuwsgierig naar was. Op die dokters stoel zag ik dat één van deze twee dames lekker bezig was en die andere dame kon ik nergens meer vinden. Wel liep ik nogmaals Jeanette tegen het lijf en zij greep gelijk weer naar mijn boxer. In het dagelijks leven ben ik helemaal niet zo’n type waar de dames om staan te springen hoor. Ik beschrijf mezelf als middelmatig en zeer gewoon, maar op het moment dat Jeanette weer naar mij greep voelde ik me wel heel bijzonder. Jeanette vroeg mij om samen met nog twee mannen mee te gaan naar een kamertje. Zij wilde graag met drie man een soort van verkrachting spel. Ook dit is eigenlijk niets voor mij. Toch kon ik geen nee zeggen en ben meegegaan naar het kamertje. We moesten haar hard aanpakken en doen of we haar om de beurt verkrachten terwijl de twee andere haar goed en stevig vasthielden. Op zich best wel geil al ben ik meer van het tedere werk. Achteraf moet ik bekennen dat ik ook deze “verkrachting” niet had willen missen.
Na (hier breek ik jouw fantastische verslag even af)
*Beste….., heel erg bedankt voor jou lieve mail en avontuur. Altijd leuk dat je dat met mij wil delen. Ik heb samen met mijn vriendin Marja ‘s morgens tijdens het ontbijt enorm van jouw verslag genoten. Omdat het wel heel uitgebreid is heb ik een klein gedeelte geplaatst op de website omdat ik er wel drie pagina’s mee kan vullen. Als jij volgende keer komt zou ik het leuk vinden als je je even kenbaar maakt bij mij, want ik heb een leuk cadeautje voor jou klaarliggen. Dit doe ik wel eens vaker als iemand een heel leuk verslag maakt en daar de tijd voor heeft genomen.
xxx
Monique

________________________________________
Hoi Moniek
Vrijdag alweer mijn 3e bezoek aan jou nympfnight. Vorig jaar was net nog iets op mijn bucket list, maar nu ik eenmaal weet hoe het eraan toegaat wil ik het liefst alle keren komen. Omdat ik in horeca werk kan ik om de drie maanden, maar afgelopen keer kon in een dienst met een collega ruilen om lekker naar jou toe te gaan.
Het was een topavond en heb lekker Samanta op de gynostoel geneukt. Wat een lijf en wat een tieten. Als zij naar mij kijkt dan kan ik het gewoon niet houden en daardoor kwam ik al na enkele minuten klaar. Omdat ik mee wilde op deze avond nam ik zo een libido zakje en dat werkte al na een half uurtje. Op dat kleine kamertje heb ik toen samen met een andere man dat kleine meisje met die mogen verwennen. Ik had het nog nooit eerder gedaan een trio man, man vrouw, maar vond het eigenlijk supergeil om de beurt neuken en pijpen. Dat ik hetero ben is geen probleem, want mannen doen onderling niets, maar het was puur gericht op de vrouw. Zij schreeuwde het uit en het voelde zo porno. Ik weet haar naam helaas niet meer, maar dat een klein vrouwtje zo een grote lekkere kut kan hebben had ik me niet kunnen voorstellen. Toen zij vroeg mijn hele hand erin te doen wist ik niet wat mij overkwam. Ik had dit nog nooit gedaan en het voelde heerlijk warm en strak. Ik weet dat heel veel vrouwen dit niet zouden kunnen, maar ben zo blij het een keer te hebben kunnen doen.
Na dit geweldige avontuur heb ik onder de douche nog twee dames mogen helpen inzepenen werd ik door heen van hen nog heerlijk gepijpt. Best wel makkelijk dat libido zakje, zonder dat ik erbij na te denken bleef mijn penis ongekend hard.
In februari moet ik werken, maar in maart ben ik er weer.
Bedankt voor deze top avond.
Groetjes uit het zuiden.
________________________________________
Lieve Monique
Heel erg bedankt! Voor wéér een fantastische Nympho Night.
Wat was het weer heet, nat en geil. Ik ben weer zó goed te grazen genomen. Heel wat zaad heb ik weggeneukt. Helaas verdween dat in condooms. Gelukkig weten de mannen ook de weg naar mijn keeltje goed te vinden. Dat was smullen. Ik zat helemaal onder. Van buiten én vanbinnen. Wat ben ik trots!De losse sfeer in jouw boerderijtje is daarbij cruciaal. Dan kan ik me volkomen ontspannen. Ik smelt als was. Dat neukt soepel. Dan raak ik in ecstase. Alles gaat dan makkelijk en vanzelf. Uitzinnig grijp ik iedere pik die ik pakken kan. Automatisch. Weigeren doe ik eigenlijk niemand. Men doet maar. Voelen, rukken, neuken, pijpen, keeltje neuken, spuiten. Wat een pret!
Ik ben constant de gehele avond hitsig. Van entree tot vertrek sta ik letterlijk open voor alles
Ook aan de bar, in de lounge, bij de lockers en onder de douche.
Nergens ben ik zo thuis als in jouw boerderijtje!
Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Maar ik realiseer mij ook hoeveel werk JIJ verzet. Je sites, jouw nieuwsbrieven, de adequaat ophitsende oproepen aan mannen om te komen! Het persoonlijke mailen met mij en met álle collega-wijfjes. En wat te denken van de inrichting, aankleding, onderhoud en schoonmaak van jouw locatie. De ontvangst, de muziek, de bar, het buffet. De service bij parkeren, hoteltaxi, de was … ach, ik vergeet vast nog veel. En ik maar zorgeloos ongeremd genieten!
En wat te denken van jouw service aan ons, je vriendinnen. Met voorrang naar binnen. De details! Ik krijg steevast een locker in de bovenste rij. Dat is net wat handiger bij het omkleden. Dat is vast geen toeval. Alles is erop gericht de mannen snel van dienst te zijn. Dat is wat ik wil en jij helpt daar enorm bij. Jouw betrokkenheid bij nieuwe wijfjes. Nou ging ik direct mijn eigen gang, maar het voelt heel veilig met jou op de achtergrond. Je bent een fijne gastvrouw!
Nou vooruit. Een klein puntje van opbouwende kritiek. Het is soms wel erg donker. Bijvoorbeeld in de Jungleroom en de Koeienkamer. Wel zo lekker als je kunt zien hoe ik daar word gebruikt. Verder mis ik een mooi groot rond bed. Liefst midden op de beneden vloer!
Maar ach, wat zou het. Jouw nymphonight geeft mij het meeste en beste genot. Ik vraag erom
En krijg er mijn verdiende loon! Ga alsjeblieft lekker zo door.

Groetjes van Wiske Alswas, nymfomaan in hard en diep.
________________________________________
Lieve Monique
Ik was voor de tweede keer op jouw Nympho Night. Het is voor ons een hele reis, maar een hotel in de buurt is een goeie oplossing. Het kost wat geld en tijd, maar … het is dan ook meer dan de moeite waard! Je weet dat ik graag word doorgeneukt. Ik heb inmiddels heel wat clubs bezocht, maar geloof me, het gaat nergens zo lekker makkelijk als in jouw hete boerderijtje! Ik weet niet hoe je het steeds weer flikt, maar … al die lieve mannen. In allerlei soorten en maten. Allemaal voor mij en ál die andere lekkere wijfjes.
Heel knap hoe je ook de wat schuchtere types weet binnen te halen. Zeker voor een eerste keer moet je nou eenmaal heel wat schroom overwinnen. Daar hebben we allemaal ooit mee te maken gehad. Daarom is het ook zo fijn dat er volop tijd is. Na wat acclimatiseren aan de bar en even rondkijken overwint iedereen zijn schroom. Er is altijd wel een vriendin waarmee het klikt en dan is een eerste pijpneurt nooit ver weg. Heerlijk toch? Ik roep twijfelende mannen op – kom gewoon. Je valt nooit uit de toon. Je ziet er de meest uiteenlopende types. Je voelt je nooit bekeken, dat is juist zo bijzonder in een club en zeker bij Monique. Dat kom je nergens anders tegen. Niet bij de bakker, in de bus of op je werk. Echt iedereen komt aan zijn trekken. Zowel de mannen en de vrouwen. Spreek me gewoon aan in de bar of lounge. Of een van de andere vriendinnen. We zijn heel gewone vrouwen, die je morgen gewoon gewoon weer bij de slager, in de trein of in de bioscoop tegenkomt. Even aanspreken is meestal genoeg. De rest gaat dan vanzelf.
Ja, er zijn komen ook ervarener mannen die knettergeil zijn en er gewoon zonder vragen aan beginnen. Dat schikt wellicht wat af, maar dat is écht niet nodig. Wij vrouwen weten daar gewoon raad mee. De sfeer is altijd top. De club is groot en het is er gewoon gezellig druk. Niemand loopt een ander voor de voeten. Het loopt allemaal lekker door elkaar en er is plaats voor iedereen. Het is geen wedstrijd. Je kunt hier helemaal jezelf zijn. En het maakt echt geen bal uit hoe je er zuit ziet. Ik let totaal niet op leeftijd of uiterlijk. Het gaat mij om de seks. En dan bedoel ik niet dat ik alleen maar ervaren stijve pikken dult Welnee. Krijg je hem niet hard, dan help je een handje. Heus, ik ben er voor jou. Ook dit keer heb ik een kerel hard genoeg gekregen dat ie me kon neuken. Dat was hem zelf wegens een rugblessure in jaren niet meer gelukt! Eenmaal neukend werd ie vanzelf nóg harder. Hij ging helemaal los en het was zalig. Hij kwam groots klaar en ik voelde me trots.
Ieder zijn ding, dat is juist zo leuk. Met de ene vrouw kun je lekker lang één-op-één. Een ander maak je met een aantal mannen helemaal gek. Of je verlustigt je aan twee vriendinnen die zowat samensmelten. Of … je helpt gewoon deze hitsige nymf aan haar gerief en laat haar de hele nacht rukken, pijpen en neuken! Iedereen is welkom. Ieder zijn ding! Leve Moniques Nympho Night!
Zoen van Wiske.
________________________________________
Heerlijk als jonge single meid,
De eerste keer was ik behoorlijk zenuwachtig, want als jonge single meid is het best wel eenavontuur. Maar na het telefoontje met Monique wist ik het zeker. Dit moest ik gewoon een keer proberen. Mijn fantasie om een hele avond sex te hebben met verschillende mannen kon ik de afgelopen twee jaar niet uit mijn hoofd krijgen en dus had ik in juni de knoop doorgehakt.
Bij aankomst werd ik vriendelijk door Monique ontvangen en werd mij een rondleiding gegeven door Brenda. Ik voelde me aardig op mijn gemak en voelde de ogen van de aanwezige heren mijn kleren van mijn lijf scheuren. Om deze reden ben ik me dus maar gelijk gaan omkleden in een nieuw sexy stringetje met bh die ik twee dagen vooraf had aangeschaft. Tijdens het omkleden werd ik direct door een erg vriendelijke man aangesproken. Hij was al meerdere keren geweest en nodigde mij uit om eerst met hem iets te gaan drinken. We hebben gezellig even gekletst, maar alleen kletsen, daar kwam ik niet voor. Mijn poesje jeukte al aardig en was behoorlijk nat. Ik vroeg de man om met mij naar boven te gaan en mij de eerste sex belevenis te geven op dit geile feestje. De spanning was er af en ik was compleet los. Deze vriendelijke man had de hoop dat hij de gehele avond met mij op zou kunnen trekken. Sorry K (zijn naam zal ik niet noemen), maar ik wil deze avond sex met verschillende mannen.
Al ben ik zelf pas 26, ik val toch meer op oudere mannen. Wat mij betreft zit daar geen enkellimiet aan. Oudere mannen zijn nu eenmaal heel anders dan een jong binkie en op één of andere manier hebben oudere mannen altijd mijn voorkeur gehad. Op zich natuurlijk geen probleem voor jongens van rond mijn eigen leeftijd, want andere vrouwen vonden die jonge knulletjes wel heel leuk en interessant. Ieder het zijne zullen we maar zeggen. Het is niet zo dat ik geen sex wil met een jonge knul, maar mijn voorkeur is gewoon ouder. Na diverse heerlijke mannen gehad te hebben heb ik zelf deze avond ook nog afgesloten met een jongen van 21 jaar. Deze knul kon heerlijk likken, maar met neuken was hij jammer genoeg wel erg snel klaar. Voor een vluggertje mag hij zeker nog eens bij mij langs wippen hoor, dus L. kom de volgende keer lekker even naar mij toe.
Ik moet bekennen dat ik niet precies weet met hoeveel mannen ik iets gedaan heb, maar mijn droom is zeker uitgekomen en de mannen waren allemaal fantastisch. Ik voelde me lekker en erg gewild en kan dit iedere single vrouw met een overmatige sex drive adviseren. Dit feestje ga ik nog heel vaak bezoeken en hoop dat jij dan ook lekker even bij mij langs zal wippen.
Sylvia
________________________________________
Hoi Monique,
Wat een heerlijke avond was het toch weer afgelopen vrijdag. Ik was al lekker vroeg dus kondicht bij de ingang parkeren. Bij binnenkomst en war gezellig gekeuvel aan de bar, toch maar eens een blik boven gaan werpen. In een kamertje waar een dame (bleek Eva te zijn) binnenliep. Er was er al snel belangstelling waarbij ik Eva heerlijk mocht likken, kussen en strelen. Terwijl ik voor haar haar geile kussentje mocht zijn, werd ze flink genomen. Het was genieten en ze bleef maar vragen om meer. Terwijl ze me geil aankeek en keer op keer mijn lul tot grote hoogte deed stijgen, greep een andere nympho haar kans aan mij. Vragende ogen zogen mij naar haar en ik neukte haar diep. Stil was ze, maar genieten deden we samen. De avond was begonnen.
Die avond hebben diverse heren van Eva mogen genieten, maar samen met haar en enkele mannen twee uur lang in de kooi boven was toch wel heel bijzonder. Terwijl ze deze bevredigde en haar eigen genot (dat al enige tijd had uitgestaan) deed vervoeren, kon ik boven nogmaals aan andere bezoeker opgeilen. Dame 2 (sorry – weet je naam niet), was ook al voor wat nieuwe heren volledig in extase gegaan, maar kon het niet laten om me nogmaals met haar benen te omstrengelen en mijn stijve lul zonder 1 woord te wisselen naar binnen te zuigen. Ik hield het niet meer en mijn opgespaarde lading van dagen geen orgasme spoot over haar heen. Meeeeeeeeer.
Na lekker gedoucht te hebben ben ik teruggegaan naar de kooi waar Eva’s hongerige ogen me aankeken. Lekker zoenen, knuffelen en neuken – daarna weer anderen goden bij haar gelaten. Het spel daar heeft met mij en anderen nog lang beziggehouden. De avond (nacht) werd gezamenlijk onder de douche afgesloten waar menig jaloerse hand om ons heen even moest wachten tot wij klaar waren.
Monique en team, Dank je – het was een geweldig samenzijn. Jammer dat ik niet bij jouw afronding van de avond kon zijn. Maar ga ervan uit dat het geweldig vuurwerk was.
Johan
________________________________________
Hoi Monique,
Ik wil toch nog wel weer even terugkomen op vrijdagavond gisteren. Wat een heerlijkheid na al die ellende in de files. Eerst heerlijk eten in hotel Vooroever en daarna naar jouw boerderij toe!
Heerlijk al die poesjes die gewillig aan het wachten zijn! Ik moet eerlijk toegeven, dat ik na m’n werk direct naar jou toe gereden ben via hotel Vooroever. Ik denk maar even niet aan het oponthoud voor de Coentunnel van 20 minuten stilstaan op de snelweg.
Het was weer heerlijk! Supermooie poesjes om te likken en om in klaar te komen, dat is medie avond vier keer gelukt 😉
Ik heb het met vier heerlijke dames gedaan. Helaas weet ik hun namen niet, maar een volgend bezoek weet ik ze weer te vinden, geloof me.
Ook het weerzien met Sandra (m’n schatje) was na we samen uitgerekend hebben (laatste keer bij jullie was haar dochtertje 1.5 jaar nu vier) dus na twee en een halfjaar eindelijk weer bij jullie terug: wat een genot was het en heel erg gezellig, ook met de Italiaanse schone die in m’n armen geworpen werd (haar naam gaf ze niet prijs, maar was erg leuke vrouw ook!).
Groetjes en tot snel maar weer!
Henk, Breda.
________________________________________
Hoi Moon,
Als man heb ik me vrijdag weer goed vermaakt. Ik had deze keer voor de zekerheid maar zo een zakje libido genomen en deze kon ik best wel gebruiken. Mijn pik voelde harder en ik hield het veel langer vol.
Ik had nog nooit sex gehad met een t girl en ik wist vooraf ook niet of ik dat wel zou willen. Toen ik vrijdag Jany bij je tegenkwam veranderde ik van mening en wist het zker. Wat een knap geil wijf was dat. Ik heb haar goed achterlangs mogen doorneuken en ik vond dat echt super. Ik heb ook die jonge meid nog een beurt mogen geven en mijn handen lekker wild en hard in haar tieten mogen zetten.
Maar er was een wat oudere vrouw die mij vroeg om haar te willen nemen. Deze dame maakte er echt veel werk van. Vooraf wat zoenen en daarna like zij mijn ballen en begon aan mijn pik te zuigen. Dat was echt heel lekker, had ze vast vaker gedaan haha.
Er kwam in dat kleine kamertje nog een man bij en die begon haar te neuken terwijl ze mij maar bleef zuigen en likken. Echt dit was zo geil. Helaas was die man al snel klaar en begon een andere man haar te neuken, maar ik denk dat ze dat niet eens merkte want ze bleef mij gewoon door zuigen. Toen ook deze man weg was vroeg ze mij om haar te neuken en gelijker tijd met mijn hand haar mond dicht te houden. Het werd steeds gekker en geiler en ik zal deze avond niet snel meer vergeten.
Ook wil ik vast voor februari en maart reserveren.

Moontje bedankt en tot de volgende keer.
________________________________________
Ik was iets voor half 9 aanwezig en het viel me gelijk op dat alles goed georganiseerd verliep. Parkeerwachters die je vriendelijk te woord staan en zorgen dat het allemaal goed verloopt. Kluisjes douche handdoeken allemaal prima in orde. Ruimte is groot maar wel knus, verzorgt en goede bar.
Ik kwam al snel in gesprek met Sas. Een mooi vrouw uit Gelderland. Ze vertelde me van alles over haar. Gezellig wat gedronken. En rond 9 uur naar boven. Ik ben rustig erbij gaan staan en al snel werd ik lekker gepijpt door haar. Liefst wilde ze mij laten komen maar ik vroeg netjes even te wachten. Ik wilde nog meer actie in de eerste ronde. Ik heb haar lief bedankt en verder.
Bij de sling was het me iets te druk dus even in donker kamertje gekeken. Daar werd een vrouw geneukt en ander was net vrij. Zij lag geil met der benen wijd echt te wachten op een pik. Tja dat kon ik niet weerstaan. Ze wilde dat ik over haar heen spoot. Dit kon ik natuurlijk niet weigeren.
Toen ik beneden kwam even wat gedronken en toch maar even kamagratje erbij gepakt. Toen ik bij mijn kluisje kwam stond daar een prachtig donker jong meisje. Vriendelijk hoi gezegd. Iets later stonden we samen te douchen en maakte we klein praatje.
Terug bij de bar werden er wat hapjes rond gebracht en kwam wat leuke rotterdammers tegen. Ook Sas zat er weer. Ik was in een opperbeste vrolijke stemming. De heren uit Rotterdam hadden de donkere dame ook al gespot en na een tijdje wilde ze dat toch eens van dicht bij bekijken.
Iets na hunliep ik naar boven en kwam weer langs Sas. Ik heb zowat rondgekeken. Ff bij Sas aangeschoven, nog bij andere gekeken en uiteindelijk in achteraf Kamertje de donkere dame gevonden. Totdat ze me mij zag en riep: Jij hier komen. OK prima. Even een knuffel, zachtjes gestreeld en zij maakte me hard. Zij begon me heerlijk te pijpen. Toen hij goed hard was ging ze op me zitten. Daarbij had ik het uitzicht op een goddelijk mooi meisjeslichaam. Heb zolang als t kon Mn orgasme uitgesteld en in twee sessie ons klaar geneukt. De lieve schat nog bedankt en zij mij ook. Knuffel gegeven en toen opfrissen want zweette me dood van deze stevige en warme sessie.
Beneden gekomen en gedoucht was het buffet open. Hier voor een en al lof. Goed divers en lekker.
OK ronde 3.
Weer wat rondgekeken en vrouw heerlijk genomen zien worden op de gynaecologen stoel. Mooi om te zien. Intussen in een kamertje achter mij gebeurde ook van alles. Zat een kleine roodharige vrouw op haar knieën met een meester erbij. Ze werd op tour buurt van achter geneukt. Waarbij ze af en toe licht spuitend klaarkwam. Ik kwam al snel dichtbij en zorgde dat Mn pik al hard was. En dat was niet moeilijk met dit geile uitzicht. Ze zat eigenlijk iets te hoog voor mij dus haar meester dwong haar naar beneden te zakken. Ik schoof Mn pik er zo in en neukte haar stevig tot ik kwam. Daarbij spoot ze ook weer een beetje. De meester was tevreden en gaf haar een flinke tets op haar billen. Ik heb ze beide bedankt en ben weer even rust gaan zoeken.
In de rust weer gesproken met de donkere princes. Na tijdje wilde ze wel met ons naar boven. Zo klommen we boven op een soort kooi. Toffe plek. Wel erg warm. Ze maakte me lekker hard en ging weer op me zitten. Daarna hebben we wisselende standjes gedaan en een paar heren konden mee kijken op ooghoogte. Het was alleen zo warm dat het plastic matras glad werd van het zweet. Maar o god wat hebben we lekker liggen neuken. Zeker 20 minuten lang.
Weer even goed douchen en wat eten. Intussen werd er al omgeroepen dat het taxibusje naar hotel er was rond 2 uur. Het werd al een stuk rustiger en bij de bar zag ik de dame met roodhaar en haar meester. Liep naar hun, toe en vroeg aan de Meester of ik haar even mocht bedanken voor de geile sessie boven. Ze vond dit leuk en ze zei.go zo zie ik eens wie mij geneukt heeft. We hebben tijdje zitten kletsen en ze vertelde me over bdsm ervaringen e.d. Intussen had ik meer zin in lekker zoenen en likken. Dat stond haar wel aan. Dus na drankje toestemming gevraagd aan de meester en we mochten naar boven. En dit gingen we samendoen. Boven gekomen was het al stuk rustiger en we gingen gelijk zoenen. Dit was mega intens. Alsof we lovers waren die elkaar een half jaar niet gezien hadden. We zoenden voelde rolde alsof ons leven ervanaf hing. Dit leek wel een droom. Ik wilde haar likken en dat wilde zij ook. Maar ze waarschuwde wel voor als ze kwam. Ik was zo geil dat eerder een aanmoediging was dan een rem. Ik begroef me tussen haar benen en masseerde haar kutje. Het duurde niet lang en ze kwam heftig spuitend klaar. Ik zat onder en dat maakte me nog geiler. Kreeg snel een condoom van iemand aangereikt, dank nog en ging bij dr naar binnen. Zoende haar, neukte haar. En ze werd helemaal gek. Kwam binnen no time weer spuitend klaar. Onze geiligheid werd steeds heftiger. Afwisselend likte ik dr geile kutje, neukte haar en ze vroeg me in dr tepels te bijten. Ze bleef klaarkomen en ik werd steeds gekker van geiligheid.
Intussen zag ik dat de donker princes naast ons observeerde. Waarin ik hoorde dat ze zei… tjee wat een uithoudingsvermogen. Dit stimuleerde mij positief en ik ging in de laatste versnelling. Neukte de dame zo hard als ik maar kom en ze schreeuwde ja ja ja ja. En duwde me van haar af toen ze kwam…ze spoot heerlijk nat. We vielen uitgeput in elkaars armen. Wauw dit was ongelofelijk heftig en intens. We zouden samen gaan douchen. Uiteindelijk lukte dit haar niet meer. Ze was op. Sorry lieverd. Is mijn schuld. We hebben elkaar bedankt en nummers uitgewisseld en wellicht komt er een.
Uiteindelijk als laatste vertrokken. Het was een top avontuur.
Tot een volgende keer.
Grt Jeroen
_______________________

Hoi Moon,
Als man heb ik me vrijdag weer goed vermaakt. Ik had deze keer voor de zekerheid maar zo een zakje libido genomen en deze kon ik best wel gebruiken. Mijn pik voelde harder en ik hield het veel langer vol.
Ik had nog nooit sex gehad met een t girl en ik wist vooraf ook niet of ik dat wel zou willen. Toen ik vrijdag Jany bij je tegenkwam veranderde ik van mening en wist het zker. Wat een knap geil wijf was dat. Ik heb haar goed achterlangs mogen doorneuken en ik vond dat echt super.
Ik heb ook die jonge meid nog een beurt mogen geven en mijn handen lekker wild en hard in haar tieten mogen zetten.
Maar er was een wat oudere vrouw die mij vroeg om haar te willen nemen. Deze dame maakte er echt veel werk van. Vooraf wat zoenen en daarna like zij mijn balle en begon aan mijn pik te zuigen. Dat was echt heel lekker, had ze vast vaker gedaan haha.
Er kwam in dat kleine kamertje nog een man bij en die begon haar te neuken terwijl ze mij maar bleef zuigen en likken. Echt dit was zo geil. Helaas was die man al snel klaar en begon een andere man haar te neuken, maar ik denk dat ze dat niet eens merkte want ze bleef mij gewoon doorzuigen. Toen ook deze man weg was vroeg ze mij om haar te neuken en gelijkertijd met mijn hand haar mond dicht te houden. Het werd steeds gekker en geiler en ik zal deze avond niet snel meer vergeten.
Ook wil ik vast voor februari en maart reserveren.
Moontje bedankt en tot de volgende keer.

Ik was iets voor half 9 aanwezig en het viel me gelijk op dat alles goed georganiseerd verliep. Parkeerwachters die je vriendelijk te woord staan en zorgen dat het allemaal goed verloopt. Kluisjes douche handdoeken allemaal prima in orde. Ruimte is groot maar wel knus, verzorgt en goede bar.
Ik kwam al snel in gesprek met Sas. Een mooi vrouw uit Gelderland. Ze vertelde me van alles over haar. Gezellig wat gedronken. En rond 9 uur naar boven. Ik ben rustig er bij gaan staan en al snel werd ik lekker gepijpt door haar. Liefst wilde ze mij laten komen maar ik vroeg netjes even te wachten. Ik wilde nog meer actie in de eerste ronde. Ik heb haar lief bedankt en verder.
Bij de sling was het me iets te druk dus even in donker kamertje gekeken. Daar werd een vrouw geneukt en ander was net vrij. Zij lag geil met dr benen wijd echt te wachten op een pik. Tja dat kon ik niet weerstaan. Ze wilde dat ik over haar heen spoot. Dit kon ik natuurlijk niet weigeren.
Toen ik beneden kwam even wat gedronken en toch maar even kamagratje erbij gepakt. Toen ik bij mn kluisje kwam stond daar een prachtig donker jong meisje. Vriendelijk hoi gezegd. Iets later stonden we samen te douchen en maakte we klein praatje.
Terug bij de bar werden er wat hapjes rond gebracht en kwam wat leuke rotterdammers tegen. Ook Sas zat er weer. Ik was in een opperbeste vrolijke stemming. De heren uit Rotterdam hadden de donkere dame ook al gespot en na een tijdje wilde ze dat toch eens van dicht bij bekijken.
Iets na hun liep ik naar boven en kwam weer langs Sas. Ik heb zo wat rond gekeken. Ff bij Sas aangeschoven, nog bij andere gekeken en uiteindelijk in achteraf Kamertje de donkere dame gevonden. Totdat ze me mij zag en riep: Jij… hierkomen. OK prima. Even een knuffel, zachtjes gestreeld en zij maakte me hard. Zij begon me heerlijk te pijpen. Toen hij goed hard was ging ze op me zitten. Daarbij had ik het uitzicht op een goddelijk mooi meisjes lichaam. Heb zolang als t kon Mn orgasme uitgesteld en in twee sessie ons klaar geneukt. De lieve schat nog bedankt en zij mij ook. Knuffel gegeven en toen opfrissen want zweette me dood van deze stevige en warme sessie.
Beneden gekomen en gedoucht was het buffet open. Hier voor een en al lof. Goed divers en lekker.
OK ronde 3.
Weer wat rond gekeken en vrouw heerlijk genomen zien worden op de gynocologen stoel. Mooi om te zien. Intussen in een kamertje achter mij gebeurde ook van alles. Zat een kleine roodharige vrouw op haar knieën met een meester erbij. Ze werd op tour buurt van achter geneukt. Waarbij ze af en toe licht spuitend klaar kwam. Ik kwam al snel dicht bij en zorgde dat Mn pik al hard was. En dat was niet moeilijk met dit geile uitzicht. Ze zat eigenlijk iets te hoog voor mij dus haar meester dwong haar naar beneden te zakken. Ik schoof Mn pik erzo in en neukte haar stevig tot ik kwam. Daarbij spoot ze ook weer een beetje. De meester was tevreden en gaf haar een flinke tets op dr billen. Ik heb ze beide bedankt en ben weer even rust gaan zoeken.
In de rust weer gesproken met de donkere princes. Na tijdje wilde ze wel met ons naar boven. Zo klommen we boven op een soort kooi. Toffe plek. Wel erg warm. Ze maakte me lekker hard en ging weer op me zitten. Daarna hebben we wisselende standjes gedaan en een paar heren konden mee kijken op ooghoogte. Het was alleen zo warm dat het plastic matras glad werd van het zweet. Maar o god wat hebben we lekker liggen neuken. Zeker 20 minuten lang.
Weer even goed douchen en wat eten. Intussen werd er al omgeroepen dat de taxibusje naar hotel er was rond 2 uur. Het werd al een stuk rustiger en bij de bar zag ik de dame met rood haar en haar meester. Liep naar hun toe en vroeg aan de Meester of ik haar even mocht bedanken voor de geile sessie boven. Ze vondt dit leuk en ze zei.. go zo zie ik eens wie mij geneukt heeft. We hebben tijdje zitten kletsen en ze vertelde me over bdsm ervaringen e.d. Intussen had ik meer zin in lekker zoenen en likken. Dat stond haar wel aan. Dus na drankje toestemming gevraagd aan de meester en we mochten naar boven. En dit gingen we samen doen. Boven gekomen was het al stuk rustiger en we gingen gelijk zoenen. Dit was mega intens. Alsof we lovers waren die elkaar een half jaar niet gezien hadden. We zoenden voelde rolde alsof ons leven er vanaf hing. Dit leek wel een droom. Ik wilde haar likken en dat wilde zij ook. Maar ze waarschuwde wel voor als ze kwam. Ik was zo geil dat eerder een aanmoediging was dan een rem. Ik begroef me tussen haar benen en masseerde haar kutje. Het duurde niet lang en ze kwam heftig spuitend klaar. Ik zat onder en dat maakte me nog geiler. Kreeg snel een condoom van iemand aangereikt, dank nog en ging bij dr naar binnen. Zoende haar, neukte haar. En ze werd helemaal gek. Kwam binnen no time weer spuitend klaar. Onze geiligheid werd steeds heftiger. Afwisselend likte ik dr geile kutje, neukte haar en ze vroeg me in dr tepels te bijten. Ze bleef klaar komen en ik werd steeds gekker van geiligheid.
Intussen zag ik dat de donker princes naast ons observeerde. Waarin ik hoorde dat ze zei… tjee wat een uithoudings vermogen. Dit stimuleerde mij positief en ik ging in de laatste versnelling. Neukte de dame zo hard als ik maar kom en ze schreeuwde ja ja ja ja. En duwde me van haar af toen ze kwam…ze spoot heerlijk nat. We vielen uitgeput in elkaars armen. Wauw.. dit was ongelofelijk heftig en intens. We zouden samen gaan douchen. Uiteindelijk lukte dit haar niet meer. Ze was op. Sorry lieverd. Is mijn schuld. We hebben elkaar bedankt en nummers uitgewisseld en wellicht komt er een.
Uiteindelijk als laatste vertrokken. Het was een top avontuur. Tot een volgende keer.
Grt Jeroen

Hoi Monique

Kwam voor eerst bij jou en heb ogen uitgekeken en veel kunnen neuken. Ook heb ik een meisje heel diep in haar keel liggen neuken. Die stikkende geluiden die ze maakte en hoe zij keek naar mij werd ik steeds geiler van.

Heb haar ook nog moge neuken in kont en kut. Ze was denk ik eind twintig maar super ervaren. Ook heb ik nog vrouw onder de douche geneukt en mocht haar tijdens het neuken lekker inzepen. Zij was heel nat en dat kwam niet alleen van het douchewater hihi.

Ik wil volgende maand ook komen en denk dat ik iedere keer wel wil komen. Wil dit al jaren en nu weet ik dat ik dit al sneller had moeten doen.
Jij bent ook een mooie meid zeg. Stuur je me een plaatsje
de aankomende keer.
Likjes overal
Johnny

Beste mannen,
Geregeld kom ik naar de avondjes van Monique. De mannelijke aandacht die ik tijdens zo’n avond krijg maakt mij gek van opwinding.
Jullie mogen eerlijk van mij weten dat ik op school geregeld gepest werd en de jongens mij niet zagen zitten en niet serieus namen. Al naar gelang ik goed begon op te drogen, mijn puistjes wegtrokken en ik er best wel spannend ging uitzien kwam de mannelijke aandacht van alle kanten. Dat geeft mij een goed gevoel. Ik word graag als lustobject gezien.
Ondanks het feit dat ik een HBO opleiding en een zeer goede baan heb, gedraag ik me graag geregeld als een “goedkoop” lustsletje voor mannen. Ik ben namelijk 100% hetero en heb zelf alleen belangstelling voor mannenvlees.
Als man kan je heel ver met mij gaan. Neuken doe ik save, maar ik word ook graag hard aangepakt en als ik echt supernat ben kan ik soms ook een gemiddelde mannen vuist met enige voorzichtigheid in mijn soppende kutje hebben.
Vanwege mijn goede baan en mijn herkenbare tattoo sta ik niet met een foto op de website, maar ik zal mijzelf even omschrijven.
Ik ben 34 jaar, slank 1,67 lang en een redelijk stevige cup C van moeder natuur meegekregen. Verder heb ik half lang blond haar. Als je me wil herkennen let dan even op een rood lingerie setje(mijn lievelingskleur) en bijpassende rode pumps.
Ik zag dat het meestal de mannen zijn die een stukje voor de nieuwsbrief schrijven en heb Monique daarom verzocht mijn stukje te plaatsen. Ik hoop ook jouw nieuwsgierigheid een beetje te hebben kunnen opwekken.
Wie weet zien en spreken we elkaar snel en hebben wij straks samen spannende sex.
Misschien tot snel,
Daphne

Beste Monique
Het was voor mij de eerste keer…..nee niet de eerste keer dat ik sex zou hebben met een vrouw, maar wel de eerste keer dat ik dit zou doen buitenshuis op zo’n sexfeest.
Het eerste uurtje was eventjes wennen, maar ik werd bijzonder goed opgevangen en voelde me erg lekker bij de aandacht die ik van enkele dames kreeg. Ik ben deze avond meerdere keren actief met één van de dames geweest en ze waren allemaal erg lief en geil. Echt Monique, hetgeen jij schrijft is niets overdreven, maar puur de realiteit op deze avond.
Aan het eind van de avond heb ik ook nog eventjes sex gehad met dat slanke mooie donkere meisje. Ik zag haar eerder al lopen en durfte haar niet aan te spreken omdat ze zo knap was, maar helemaal aan het eind van de avond kwam het er dan toch nog van.
Mijn avond kon zo wie zo al niet stuk, maar dit was voor mij de kers op de taart.
Monique, heel erg bedankt en niet alleen jij, maar ook alle andere dames, want het is echt een onvergetelijke avond voor mij geworden.
Graag kom ik aanstaande keer weer en ga ook nog eventjes kijken of ik ook vrij kan nemen voor die Caribische sex avond. Je hebt er een zeer tevreden nieuwe gast bij!
Veel liefs,
Andrew

Lieve Monique,
Al enige tijd ontvang ik je nieuwsmail en zou heel graag weer eens een avond willen bijwonen. De laatste keer dat ik bij jou was is ongeveer drie jaar en had het helemaal naar mijn zin en dingen gedaan die ik vooraf alleen maar heb kunnen dromen.
Nog iedere keer beleef ik het hoe Liesbeth begon te spuiten en gillen toen ik met haar bezig was. Haar naam zal ik nimmer vergeten. Nooit eerder had ik zo’n geile vrouw meegemaakt en zij was voor mij als een engel uit de hemel. Ook heb ik toen aan het eind van de avond nog even sex gehad met twee vrouwen op die koeien kamer. Leuk kamertje overigens. Mijn grote wens om eens met twee vrouwen sex te hebben kwam uit. Het was een onvergetelijk half uurtje. Zij likte samen mijn pik en vervolgens zat er één op mijn gezicht zodat ik haar heerlijk kon beffen. Zij had enorme schaamlippen en een behoorlijk grote kut. Die andere vrouw zat me op datzelfde moment te pijpen. Ik kwam toen helaas te snel klaar, maar ook daar reageerden ze erg leuk op. We hebben nog wat zitten strelen en ik mocht heerlijk alle vier de tieten even lekker aflebberen.
Na dit bezoek kwam ik in een relatie terecht en dacht nog vaak terug aan die ene avond bij jou en jouw vriendinnen.
Helaas kwam ik er door deze relatie, verhuizing en nieuwe baan, niet meer aan toe om langs te komen, maar toch kon deze avond mij tot op heden nooit meer loslaten.
Inmiddels is mijn relatie uit en hoef ik ook niet meer op vrijdag avonden te werken. Vandaar wil ik een plaats reserveren voor tien maart. Ik ben benieuwd of je me nog kent en zie er erg naar uit.
Veel liefs en tot dan
Gerard

Hai Monique,

Het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam en was daardoor in het begin wat nerveus en beschroomd, maar voor mij was het uiteindelijk toch een heel geslaagde avond.

Na wat rondgelopen te hebben, niet goed wetend e.e.a. aan te pakken, kon ik aanschuiven bij een een vrouw die al lekker bezig was. Heb die vrouw lekker gebeft, wat wel in de smaak viel dacht ik. Ze reageerde vol passie en pijpte me heerlijk in ieder geval.

Even later bij weer een ander vrouw lekker gezoend gebeft en geneukt.

Weer later een prachtige donkere surinaamse vrouw verwent. Wat een heerlijk lichaam had die vrouw (ik hou van dikke billen). Maar over het algemeen viel mij op dat uiterlijk er weinig toe doet, passie en geilheid is waar het om draait. Juist de variatie is zo leuk. Ik moet er wel aan denken de volgende keer naar namen te vragen anders blijft het zo onpersoonlijk, want een volgende keer komt er zeker.

Ik heb echt genoten en wat meer is, ik kan de herinnering niet kwijt raken, ik denk er steeds weer aan terug en krijg weer een stijve lul, wat een genot.
Monique bedankt voor de fijne avond, kusjes op je lekkere plekje.

De weersvoorspellingen waren niet al te best. Toch besloot ik te gaan omdat ik had vernomen dat de wegen bij jou heel goed begaanbaar waren en ik er super veel zin in had. Achteraf geen spijt van gehad, want heb enorm genoten.
Omdat het mijn eerste keer was was alles nieuw voor mij en keek ik in eerste instantie even de kat uit de boom(wel toepasselijk op vrijdag de 13e haha).
Al gauw kwam ik in contact met een andere man die twee maanden geleden ook voor het eerst bij jou was. Hij vertelde mij zijn belevenissen en wat hij allemaal al had gedaan. Leek me allemaal reuze geil en besloot eens boven een kijkje te gaan nemen.
Het bleef niet lang bij kijken, want een leuke vrouw met half lang donkerblond haar trok me naar haar toe en begon me als een bezetene te pijpen. Het leek of haar leven ervan af hing. Ik voelde dat ik bijna moest klaarkomen en duwde haar hoofd voorzichtig weg, waarop zij nvroeg of ik haar wilde neuken. Ik heb nog nooit zo’n natte kut meegemaakt en begon haar heerlijk te neuken. Toen ik klaarkwam vroeg ze mij om met mijn vingers verder te gaan. Het was zo nat en dat voordat ik het wist er al vier vingers van mij inzaten en zij plotseling enorm begon te spuiten. Dit was geheel nieuw voor mij en wat was dat een geil gevoel.
Inmiddels kwamen er ook andere kijken en besloot maar even af te nokken om lekker bij te komen, want de avond was nog vroeg. De vrouw vond dat geen probleem, want twee andere mannen namen het maar al te graag gelijk van mij over.
Zelf heb ik beneden wat gedronken en heb ik even lekker een turksbadje genomen om vervolgens nog een keer geheel weer opgeladen me naar boven te begeven.
Eenmaal boven even wat om me heen gekeken, wat geil om dit alles te zien en te bekijken. Ook zelf was ik weer klaar voor actie en zag net een jonge meid naar boven lopen richting die doktersstoel. Zij had door dat mijn ook gelijk op haar viel en gaf me een knipoog en liep dus met haar mee. Ik ben Jacqueline en zou het heerlijk vinden om door jou genomen te worden. Dit liet ik me geen twee keer zeggen. Wat een lekkere jonge slanke meid was dit zeg. Superslank en kleine meisjes borstjes. Schatte haar een jaar of 18/19 in, maar later aan de bar vertelde ze me al 27 te zijn. Nou, ik heb in iedere geval weer genoten van haar heerlijke lijf en iets krappe kutje. Omdat haar kutje wat krap was kwam ik veel te snel klaar, maar gelukkig vond zij het evengoed lekker en nam me dit totaal niet kwalijk.
Omdat ik voelde dat mijn pik niet meer hard wilde worden had ik het op een gegeven moment wel gehad en wilde eigenlijk naar huis gaan. Maar op dat moment liep ik langs een bank waar ik een iets mollige vrouw met haar benen wijd zag liggen. Ik liep naar haar toe en vertelde dat mijn pik leeg was en ik het geil zou vinden om haar te beffen. Altijd een wens van me geweest om een iets mollige vrouw te beffen. Zo gezegd zo gedaan. Helaas was mijn pik echt op. Zij probeerde er nog wel even aan te trekken, maar harder als half hard werd hij niet meer. Vertelde haar het wel heel geil vond om haar te beffen en dat dat zeker niet aan haar lag. We hebben nog even zitten praten terwijl ik lekker haar borsten zat te strelen. Was best wel intiem zo saampjes. Op gegeven moment besloot deze dame naar boven te gaan om zich lekker te laten neuken. Ze gaf me nog een heerlijke zoen en mijn avond was hiermee compleet geslaagd om met een voldaan gevoel richting huis te kunnen gaan.
Hoop dat ik weer een uitnodiging zal ontvangen voor de volgende keer. Ik zal er dan zeker weer zijn.
Groetjes aan iedereen,
Leo

Lieve Monique,
Geil om mijn verhaal zo terug te lezen bij de belevenissen van de mannelijke deelnemers van 12 augustus, het was dan ook helemaal top, zo geil en heet heb ik het zelf nog niet eerder meegemaakt! Ik ben er nu op maandag nog helemaal ondersteboven en knettergeil van! Het liefst ben ik er iedere keer bij als jouw gangbang georganiseerd wordt, maar mijn werkzaamheden laten het helaas niet altijd toe om te komen. De keren dat ik geweest ben is het altijd flink raak, ik ben van mezelf zelfs wat verlegen en vrij afhoudend om “De poes uit de boom te kijken” maar op jouw avond verdwijnt dat en komt het beest echt in me los, ik spreek de vrouwen gemakkelijk aan en vraag wat ze geil en lekker vinden, er is niets geiler dan een vrouw die laat merken dat ze goed gepakt wordt, daar krijg ik juist mijn kick uit. Het is me op jouw avond zelfs een paar keer gelukt om een vrouw tot een spuitend orgasme te krijgen waar haar benen ongecontroleerd van gaan trillen. Kortom ik kan me heerlijk laten gaan en zolang je iedereen gewoon respecteert en jezelf niet opdringt krijg je dat respect dubbel en dwars terug en zelfs heel veel meer dan dat! Degene die jij lekker aan het verwennen bent komt immers met hetzelfde doel naar de gangbang en dat is gewoon lekker ongeremd van elkaars geilheid genieten in een ongedwongen sfeer. Ik heb via de nymphonight al diverse geile sexafspraakjes gehad met vrouwen en stellen die ik bij jou ontmoet heb, en iedere gangbang avond zijn er ook altijd nieuwe vriendinnen aanwezig die ik nog niet heb geneukt. Deze avond spande Eva echt de kroon, ze vertelde me dat dit haar tweede gangbangavond bij jou was en deze heerlijke meid gaat echt keihard los, ik ben verschrikkelijk goed aan mijn trekken gekomen en heb meerdere keren lekker gespoten, niet alleen bij Eva, heel veel vriendinnen hebben mijn pik gevoeld die avond, in hun handen, mondjes en kutjes. Eva is de enige die ik zelfs in d’r kont heb geneukt. Rond half 3 was mijn zaad dan ook even echt op, maar goed ik lag dan ook al vanaf 21:00 overal lekker te neuken en te geilen. Ik heb met Eva zelfs iets geils afgesproken afgelopen vrijdag: ze komt na sluitingstijd van mijn winkel een keer bij me “shoppen” en dan wil ik haar zeker alle hoeken van de zaak laten zien. Ik was degene die zijn peukies was vergeten afgelopen vrijdag en weer terugkwam, dan weet je misschien wel wie ik ben? Graag reserveer ik bij deze voor de volgende gangbang van 9 september alvast een plekje! Nogmaals bedankt voor alle geile avonden die jij ons allemaal bezorgt, jij en je team, jullie zijn allemaal toppers. En Monique jij bent echt een heerlijkheid hoor! Normaal zie ik je achter de desk zitten bij binnenkomst en weer even wanneer ik naar huis ga. Dit keer heb ik echt even goed naar jouw mooie lichaam en vooral heerlijke billen kunnen kijken toen je die lekkere fruitsalade aan het versieren was met slagroom en dat uitzicht was prachtig! Ja soms zou ik toch echt willen dat ik postbode, timmerman of een ander soort van klusjesman in de buurt van Wieringerwerf was in de hoop dat jij een leuk karweitje voor mij zou hebben ;). Maar goed genoeg geluld, ik hoop dat je mijn belevenis geil vond om te lezen en ik zie jou 9 september weer! Hopen dat Eva voor die tijd is komen winkelen!
Groetjes X,
M

Ik was gisteravond al vroeg aanwezig, heerlijkheid Monique begroet, handdoekje gekregen met kluissleutel en me omgekleed om te douchen. Daarna rustig aan begonnen met een bakje koffie, de bekende gezichten begroet en vanaf de bar gekeken wat er allemaal aan geils binnen kwam lopen. Nadat de koffie op was ben ik mijn eerste rondje gaan lopen. Er was boven al het één en ander aan de gang. Ik zag een heerlijk jong BBW vrouwtje een harde pik met haar mond verwennen en dat deed zij vol overgave, ik stond achter haar en mijn hand verdween tussen haar benen, ik kon voelen dat ze kleddernat was en ik voelde een paar heerlijke piercings. Ik bood haar mijn pik aan die ze gulzig begon te zuigen, al mijn opgekropte geilheid van de afgelopen week zorgde ervoor dat ik snel klaar kwam en de ontlading spoot ik over haar supergrote borsten. Zo de avond kon voor mij nu echt gaan beginnen, ik heb het geluk dat ik na mijn eerste zaadlozing weer vrij gemakkelijk hard wordt, zo niet hard blijf en dan heel gemakkelijk nog een aantal keer kan klaarkomen met een knetterharde pik, zolang ik maar geil gemaakt wordt, dit alles zonder pillen, pompjes of andere stimulerende middelen, ik ben gewoon extreem geil denk ik. Ik wreef met een handdoek mijn warme sperma van die enorme lekkere joekels van deze meid ( Anna ), ik complimenteerde haar met haar lekkere geringde kut en ging even naar beneden om mezelf te wassen en om een schone handdoek te pakken voor de volgende ronde. Nog even een colaatje aan de bar gedronken en toen weer naar boven.
Daar lag een meid in de gynaecologenstoel ( Saskia meen ik ) ik ging aan de andere kant staan en dirigeerde haar handen naar mijn alweer gemakkelijk hard geworden paal, ze voelde en kneedde zachtjes mijn ballen alvorens ze hem tot heel diep in haar keel schoof en mij uitdaagde om haar keel te neuken en toen gebeurde het: er kwam een erg geile vrouw de trap op gelopen die meteen tussen haar benen dook en ook haar kutje wilde proeven, Saskia had geen idee dat er een vrouw tussen haar benen lag die haar ineens enorm begon aan te pakken en haar kut bewerkte en daarbij geile praat uitsloeg. Het leek vanuit mijn oogpunt op een gegeven moment alsof de hele vuist in haar kut verdween.
Deze supergeile vrouw kreeg meteen een andere pik aangeboden die ze gulzig begon te pijpen en ze moedigde aan en ik was nog steeds druk bezig met het bewerken van Saskia’s kut die nog steeds mijn pik diep in haar mond had. My god was dat een geil gezicht!! Ze kwam schokkend klaar met mijn pik heel diep in haar keel en de dames begonnen daarna geil met elkaar te zoenen. De meid die Saskia zo geil bewerkte had direct mijn aandacht getrokken, ze zat midden in het pad op haar hurken om pikken van een waanzinnige pijpbeurt te voorzien en ik bood haar natuurlijk ook mijn pik aan en stelde me even netjes voor, ik ben M….. zei ik, ik ben Eva en ik ben geil op die lekkere pik van je zei ze, ze pakte mijn knetterharde paal vast en schoof hem tot diep achterin haar keel, ik pakte haar hoofd en trok haar over mijn pik, ze moedigde me aan dit harder te doen en al gaggend smulde ze van al het vocht dat uit mijn pik kwam, pure porno was dit. Ik ging op mijn knieën zitten en begon haar kutje zachtjes te betasten en te vingeren, ze had een heerlijk kaalgeschoren kutje en ze werd geiler en geiler. Toen ik twee vingers in haar kut had drukte ik zachtjes tegelijkertijd mijn duim in haar kont en begon haar steeds harder te bewerken, ze gilde het uit van genot en kwam klaar en we vervolgden onze weg met zijn allen naar de sling waar ik Eva’s kutje eens goed van dichtbij kon bekijken. Omg wat een heerlijk glad meisjeskutje had ze en nadat ik haar weer gierend met mijn vingers in haar kont en kut had laten klaarkomen werd het tijd om haar te neuken, ik stootte krachtig bij haar naar binnen en ze genoot duidelijk van mijn harde pik, we tongden en ze beval me om haar tepels aan te pakken, dit deed ik en tegelijkertijd neukte ik haar harder en harder in dat heerlijke kutje van d’r, op een gegeven moment fluisterde ik in haar oor en vroeg ik of ik mijn pik in haar kontje mocht stoppen waarop ze meteen haar sterretje lekker nat maakte met wat kutgeil en spuug en mijn pik langzaam in haar kont dirigeerde, langzaam voelde ik dat haar ster zich rond mijn eikel sloot en zachtjes drukte ik mijn dikke pik helemaal haar kont in, ze werd er helemaal wild van en met lange harde halen naaide ik haar in de kont en kwam ik keihard klaar, we hebben even lekker met elkaar liggen naschokken en al tongzoenend werd ik bedankt voor de beurt, ik bedankte haar nog hartelijker door haar plagend een paar keer op haar kutje te slaan.
Tijd voor een colaatje…. Beneden even gesmuld van het liggende buffet, een heerlijk stukje fruit met wat slagroom, wat heeft Pauline toch heerlijke grote harde tepels en wat een superlekker lichaam. Het buffet was inmiddels weer geopend en dat was zoals altijd weer prima verzorgd. Ik zat aan de bar te eten toen ik Eva daar ook weer zag en we raakten aan de praat, ik vertelde haar dat ik erg onder de indruk was van haar geilheid en we kwamen er tijdens ons gesprek verder achter dat we uit dezelfde buurt van de mooiste stad kwamen en dat schept toch een band ;). Ze had haar drankje nog niet op of er zat een man tussen haar benen die haar lekker begon te likken, gewillig stelde ze dat lekkere kutje ter beschikking, ze pakte mijn pik vast en gaf me een diepe tongzoen. Ik vertelde de man dat hij even flink moest gaan genieten van haar heerlijke kut en ging even stoom afblazen in het stoombad. De rest van de avond heb ik nog diverse van jouw heerlijke vriendinnen verwent met mijn pik en mond, in de jungle kamer lag een langere iets oudere dame met kleine borstjes en een zongebruind lichaam. Ze neukte een man met dansbewegingen en die ervaring wilde ik ook op mijn pik voelen, dus ik heb netjes aan haar gevraagd of ze ook even op mijn paal wilde dansen en dat deed ze met veel plezier, wat werd ik geil geneukt door haar, ze danste door tot ik keihard klaarkwam. Toch kreeg ik de geilheid van Eva niet uit mijn hoofd en zag haar weer beneden waar ze me vertelde dat ze genomen ging worden door een man die even XL condooms ging halen, is je kutje dan al helemaal klaar voor zo’n grote paal vroeg ik haar? Altijd zei ze voel maar, ze pakte mijn hand en dirigeerde deze naar haar kut, ik drukte haar tegen de muur en begon haar kut weer zachtjes te bewerken, de man had een enorme grote pik condooms inmiddels op zak en we gingen naar boven naar de airco kamer, daar werd Eva goed en hard geneukt, terwijl de man haar goed en stevig doorneukte verdween mijn pik weer tot achterin haar keel. Ondertussen kwam Emmy ook nog even een kijkje nemen in de kamer en haar mond voelt ook altijd fijn om mijn pik, helaas vond ze het te warm in de kamer want ik had haar na de pijpbeurt nog graag op zijn hondjes geneukt omdat ze het daarbij altijd zo lekker uitschreeuwt van genot als je haar knetterhard doggy Style neukt, ach een volgende keer beter. Nee Monique, ik hou niet van de stille genieters, des te harder ze schreeuwen des te geiler ik daarvan wordt. Gisteravond was een Topavond ! Bedankt voor de geweldige avond Monique en de rest van het vriendelijke personeel voor een supergeile avond die een hele relaxte sfeer had. En geile Eva als je dit leest, je fietst toch bijna dagelijks bij me langs dus kom gerust eens binnen na sluitingstijd. Ik heb genoten van een heerlijke avond die ik iedereen kan aanbevelen. Dikke kus en tot de volgende keer. X
M

Beste Monique,
Met enige regelmaat bezoek ik jouw gangbangavonden. Dankzij jouw fantastische vriendinnen met heel veel plezier. Op de avond in maart werd voor het eerst mijn
aandacht getrokken door een lekker rubensvrouwtje in de gynaecologenstoel, inmiddels weet ik dat zij Saskia heet. Ik heb haar toen in haar strakke kutje
heerlijk mogen neuken, net als jouw andere vriendinnen doet zij dit met veel passie.
Tot mijn grote vreugde was Saskia deze keer weer aanwezig op haar bekende plekje. Ik wist een plekje aan haar zijde te bemachtigen in de hoop dat ze mij ook even zou willen pijpen. En dat deed ze en godallemachtig wat was dat lekker. Nog nooit in mijn leven ben ik zo heerlijk gepijpt met zoveel
enthousiasme en passie. Dit moet wel haar grote hobby zijn. Hoewel dit absoluut niet mijn bedoeling was (ik wilde mijn kruit nog niet verschieten), liet Saskia mij hierbij fantastisch klaar komen. Het was zo lekker dat ik het niet wilde dat
het stopte, totdat het ‘te laat’ was. Na de nodige hersteltijd heb ik Saskia later op de avond nog heerlijk geneukt in haar strakke kutje. Ik hoop echt dat ze er de volgende keer weer bij is.
Met vriendelijke groet, Floris.

Lieve Monique en beste heren,
Ik kom inmiddels al zo’n twee jaar naar deze avond van mijn vriendin Monique en geniet altijd met volle teugen. Ik vind het vooral leuk omdat de mannen die komen zo verschillend zijn. Niet alleen qua leeftijd en uiterlijk, maar ook qua seks. De ene keer heb ik seks met een hele tedere man die mij als prinsesje behandeld en me lekker verwend, de andere keer met een iets dominantere man die mij gewoon hard neukt. Ik vind het heel geil op een lul hard te pijpen, maar meestal gaat dat niet omdat de betreffende heer al direct een harde pik heeft en ik dat hard maken helaas moet overslaan :(. Maar ja, het pijpen van een harde lul vlak voor dat deze me zal gaan penetreren maakt me ook super geil. Als ik zo’n heerlijke lul in mijn mond heb gaat mijn gedachte al uit naar deze of een andere lul in mijn op dat moment drijfnatte kut.
De afgelopen keer kwam er een nette kleine man naar mij toe waarvan ik zag dat hij me iets wilde vragen. Met enige aarzeling en enig gehaper in zijn stem vroeg hij me voorzichtig of ik wel eens anaal was geneukt. Jammer dat mannen vaak dingen niet durven te vragen, want ik vind het juist heerlijk om anaal genomen te worden. Vraag dus gerust, want daardoor kan het nog leuker zijn :). Toen ik dit de desbetreffende man liet weten zag ik een heerlijke lach op zijn gezicht en heeft hij mij lekker doggystyle anaal geneukt. Na enkele minuten zag ik nog een heerlijke lul voorbijkomen om gelijktijdig lekker te pijpen. Mannen……ik word hier zo ontzettend geil van.
Heren vraag dus gerust, want sta voor veel open en denk de andere sletjes er ook zo over denken.
Liefs en misschien tot binnenkort,
Jeanette

Hoi Monique,
Na een aantal keer geweest te zijn op jouw GangBang ga ik toch een keer schrijven. Ik wil het hebben over Jelissa, wat een ongelooflijke lekkere meid, waar heb je haar gevonden? Ik heb haar gisteren pas echt leren kennen, leuk gepraat en wat een enorm leuk koppel is dat zeg, spontaan en zeer praatzaam.
Ze is naar een kamer met klapdeurtjes gegaan, Wat ik daar zag heb ik niet eerder bij jouw feestjes mee gezien, ze ging met een andere vrouw mannen uitdagen, ik stond er bij en had echt een hele stijve lul. Na wat gekus, gestreel over borsten, waarbij beide kutjes goed gevoeld werd ging
ze liggen. Ondertussen ging ze mijn harde lul pijpen (wat kan zij dat goed zeg!) Ik kwam bijna klaar, maar kon mij nog inhouden. Ze vroeg heel lief aan mij of ik haar wilde neuken. Ja, dat wilde ik!!! Ik heb een condoom omgedaan en (ik heb geen kleine lul al zeg ik het zelf) ik heb zelfde zo’n strak en
nat kutje om mijn lul heen gevoeld. Jelissa kreunde bij elke stoot en wilde harder en harder genomen worden, toen ging ze op haar knieën en mocht ik haar van achteren neuken, waarbij ze ook een lul aan het pijpen was. Ik heb mijn duim in haar kontje gedaan en kwam op een ongelofelijke
lekkere manier klaar! Ik heb haar bedankt en ben even naast haar gaan liggen. Haar stevige borsten en benen heb ik gestreeld en mocht haar toen ze klaar was nog een lekkere kus geven. Jelissa nam nog tijd om mijn half stijve lul te proberen hard te krijgen, en zij dat ze heeft genoten van mij en of ik nog een keer kon, dat liet ik mij niet nog een keer zeggen. Ze begon nu echt moeite te doen
om mijn lul harder te krijgen, masseerde mijn ballen en nam mijn lul diep in haar mond. Hij werd inderdaad stijf en alweer mocht ik haar neuken, boven op haar, van achteren en ze heeft op mij gezeten, wat is die vrouw een beest (haar man boft enorm!). Ik en weer klaargekomen, en alweer was dit echt enorm lekker! Bezweet zijn we uit deze warme kamer gegaan en heb nog na gepraat. Na 10 minuten ging ze weer naar boven.
Ik sprak een andere man in het rokers hok, die vertelde dat Jelissa vrijwel elke keer komt en dat ze op stip nummer 1 staat. Voor mij in ieder geval ook, Jelissa dank je voor deze enorm geile avond!
Monique, kusjes en tot volgende maand ik hoop Jelissa dan weer te zien!
Peter

Lieve Monique,
Gisteren mocht ik getuige zijn van een ervaring die mij persoonlijk op seks gebied een ander mens heeft gemaakt. Gisteren, 12 februari was voor mij de eerste keer dat ik een al lang gekoesterde droom dankzij jou tot werkelijkheid heb gebracht. Het zien van naakte vrouwen die genieten mannen, en mijn ultieme droom was natuurlijk om ook zelf mee te doen.
Ik moest rum 130 kilometer rijden en was al met beide koppies bij het feest. Mijn voorstelling over hoe het zou gaan maakte dat ik onderweg al super nat wordt. Niet allen vrouwen hebben dat ze nat kunnen worden bij de gedachten aan seks, ik wordt bij de gedachte aan seks ook nat en mijn geil dreef al over mijn been waar mijn penis onderweg naar jou toe op lag te rusten (naja rusten….)
Toen ik aankwam klopte mijn hart in mijn keel maar dat was snel weg toen ik de deur open deed. Precies zoals je op je site omschreven hebt, is het ook gegaan. Geen gehaast, geen stres maar een fijne duidelijke uitleg van een van je vriendinnen waar ik wat kon vinden en dat ik vooral veel plezier moest maken.
Ik heb mijn lengte niet echt mee en daar maakte ik me nog de meeste zorgen over. Ik dacht dat er vooral groet stoere mannen naar een seksfeest gaan. Wat was ik aangenaam verrast dat er van alle maten en lengen te zien waren op het feest. Mijn complex was snel weg Het maakt helemaal niets uit hoe je er uit ziet, nogmaals alle soorten, leeftijden en maten waren vertegenwoordigd. Ik spoor dus bij deze ook alle kleine geile mannen in Nederland aan om mijn ervaring bij jou mee te mogen maken!
Na het uitkleden en even douchen zodat het gelekte geile vocht afgespoeld was, ging ik alles even verkennen en absorberen. Al direct kreeg ik respect voor je organisatietalent. Er zit altijd heel veel werk achter de schermen om en dergelijke avond te organiseren. Ik wil dan ook de complimenten geven aan iedereen die aan deze avond een bijdrage heeft geleverd. Het begon al bij het binnen rijden waar een medewerker van jou mijn vriendelijk de plek aan wees om te parkeren, de medewerkers die een heerlijk buffet hebben verzorgd, de dames die in een onvermoeide tempo de drankjes hebben aangegeven achter de bar.
Ik heb super genoten van alles geile wat er te zien was en te beleven. De dames lieten zich alles bevallen op seksgebied ze waren zo gretig mmmmm. Bijna elk gaatje werd verwend. Zo geil was dat, ik vergat bij het zien en alle indrukken bijna waarvoor ik gekomen ben.
Even stond ik stil boven aan de reling om te kijken wat er benden gaande was. In eens voelde ik een hand die van achteren door mijn boxershort via mijn bilnaad en ballen mijn penis pakte. Wouw wat een geilprikkel ging er door me heen. De dame die heel erg lang was zei, zo en jij gaat nu met me mee want ik wil je in mijn kont hebben. Je begrijpt wel dat ik haar direct volgde. We gingen naar de ruimte waar twee matrassen in lagen en ze liet haat string zakken en ging op haar knieën zodat ik al haar pracht en glorie te zien kreeg. Man wat was ik hard. Ik plofte en voelde me al bijna klaar komen toen ik de condoom om deed. Ik gleed voorzichtig in haar en begon aan mijn eerste sekservaring meet een vreemde vrouw Ik hield het langer vol dan ik dacht en ze was zo lekker strak. Na enkele minuten was het dan toch zo ver. Ik kwam klaar en ik voelde de interne explosie. Ik stoot nog een tijdje door onder het gekreun van op dat moment mijn Nympe. Onder een enorm gehijg riep zij dat ze niet had verwacht dat mijn penis groot was en dat ze me vanavond nog in haar kut wil voelen. Mijn hart, wat voor het binnen komen nog in mijn keel bonsde en even rustiger was, was na haar woorden weer helemaal aan het bonzen. Ik dacht dat dit niet echt is. Een vrouw die mij vraagt, om maar niet te zegen smeekt om haar later nog een keer te nemen dat is nog mooier dan alle feestdagen van het jaar op een dag mee te mogen maken. Ik voelde me zo gelukkig en keek uit naar later op de avond. Naast deze geile ervaring heb ik nog met 4 andere vrouwen seks gehad. Lieve Monique, ik kan nog 10 bladzijden schrijven over hoe de avond voor me was en waarschijnlijk lees jij in mijn bericht niet veel andere dingen dan je dagelijks ontvangt. Ik sluit af met de aller liefste groetjes en een likje op een super lekkere plek die al je vriendinnen hebben en in het bijzonder ook op jouw lekker plekje mmmmm. Ik zou de Keizer op deze wereld en dit universum zijn als ik jouw lekker plekje een keer zou mogen verwennen,
Veel liefs,
Thomas

Hoi Monique,
De meeste dromen zijn bedrog was een bekend numer van Marco Borsato. Met die instelling kwam ik ook voor de eerste keer naar jouw nympho feestje.
Nou bedrog was het zeker niet en mijn droom is meer dan uitgekomen.
Het is beslist niet zo dat ik helemaal groen ben, maar verder als beffen en missionaris standje was ik eigenlijk nog nooit gekomen. Dan zal jij begrijpen dat een wereld voor mij open is gegaan en ik enorm veel indrukken heb opgedaan en meegemaakt.
Heb een een vrouw met half lang donker haar laten squirten. Had nooit gedacht dat dat zo bijzonder zou zijn. Heb bij een andere vrouw tussen haar borsten en in haar keel geneukt en ben onder de douche lekker oraal bevredigd.
Ik wil dan ook gelijk weer reserveren en hoop dat je weer een plaatsje hebt.
vr gr
Sjaak

Hallo Monique,
De vorige nympho night is al weer een paar weken geleden maar vond het toch nodig om in de pen te klimmen en mijn belevenissen te delen. Ik heb dat al vaker gedaan maar de afgelopen keer was toch eentje om vaker aan terug te denken.
Zoals altijd werd ik bij binnenkomst door jou opgevangen om vervolgens geholpen te worden door één of twee dames, ik weet nog dat ik voor het eerst kwam en daar geholpen werd door twee bevallige dames en was enigszins teleurgesteld toen bleek dat ze niet meededen met de activiteiten boven.
Zo ook de afgelopen keer, twee knappe dames stonden te wachten, eentje in lingerie en eentje die jammer genoeg nog geheel aangekleed was en zelfs nog een jas aanhad. De meid in lingerie schreef het nummer van mijn kluisje op mijn arm en ik liep met een lichte teleurstelling door, deze knappe meiden zou ik niet verder mogen strelen, betasten of meer mee uitspoken maar dat was maar een moment, want ik wist dat er genoeg andere vrouwen aanwezig zouden zijn die maar wat graag van alles en nog zouden willen gaan doen.
Ik heb me snel omgekleed, even snel een toiletbezoek en een douche om vervolgens aan de bar een drankje te doen. Ik stond te popelen dus ging al snel naar boven, daar was het nog rustig dus ik liep een rondje om te kijken wie qua dames al boven waren. Het duurde niet erg lang voor er meer leven in de brouwerij kwam en ik stond dus ook niet veel later met mijn onderbroek op mijn enkels en de lippen van een dame om mijn stijve pik.
Ik was al drie dames verder voordat ik mijn eerste orgasme had bij een dame op de gynaecoloogstoel, die kwam van diep dus ik moest echt nog ff gaan zitten om bij te komen. Aan de bar wat aangesterkt met een drankje en wat te eten maar al snel had ik er weer zin in en stond ik alweer boven. Beetje kijken, beetje voelen, even neuken, even vingeren, befpartijtje hier, pijperijtje daar en toen zag ik ineens die mooie meid die me bij het binnenkomen had geholpen. Ze werd rondgeleid, ik dacht nog dat het haar eerste keer was dus even naar boven was gekomen om de sfeer te proeven en om te zien hoe het er aan toe gaat, ik schonk er dus niet al te veel aandacht aan en ging weer verder.
Niet veel later zag ik haar weer maar nu was zij ook boven actief bezig. Ik had inmiddels weer een aantal keer sex gehad, het was al een stuk later op de avond en ik was moe, bovendien moest ik nog een eind naar huis dus ik wilde nog snel een tweede keer klaarkomen om vervolgens na een douche af te taaien.
Ik liep dus weer een rondje en zag dat Annette (zo vernam ik uit de vorige nieuwsbrief) op de gynaecoloogstoel was gaan liggen. Er ging een droom in vervulling, sex met één van de knappe ontvangstdames!!
Ik had geluk dat ik al snel op een goed plekje stond met een goede stijve die ze maar al te graag beet pakte en naar zich toe trok om aan te zuigen. Ze zoog me af terwijl mijn handen over haar lichaam gleden, ik streelde haar mooie borsten en gleed al snel af naar haar natte kutje waar mijn vingers bijna opgeslokt werden. Ik pakte op een gegeven moment een condoom, liep naar het voeteneind van de gynaecoloogstoel, deed het condoom om en stak toe. Annette kreunde heerlijk terwijl ik haar neukte. Ze keek me af en toe aan met een genietende blik en ik pompte dan ook stevig door, aangemoedigd door deze geile blikken.
Ik hield het nog best lang uit aangezien ik zo bespeeld werd door deze mooie dame, ik vond het ook supergeil om haar kutje te horen soppen terwijl ik haar stevig neukte, ik weet niet of ze door mijn prestaties ook klaar gekomen is, het leek er in ieder geval een paar keer wel op, maar op een gegeven moment kon ik het ook niet meer houden, het orgasme begon in mijn ballen te borrelen en een paar tragere maar stevige stoten later spoot ik mijn zaad in haar (met het condoom er tussen natuurlijk). Ik liep wankelend naar beneden en sterkte even aan aan de bar, ik hoopte nog even haar naar beneden te zien komen om een gesprek aan te knopen maar ik was te moe om nog langer te wachten en vertrok na een douche en aankleden.
Ik heb zeer genoten en zoals ik al zei is er toch een soort droom uitgekomen, ik hoop ook ten zeerste dat Annette er de komende keer weer bij zal zijn, ongeacht of ze nu bij de deur stond of niet, ze is echt een toppertje!
Geile groetjes,
Niko

Hoi Monique
Als groot fan en bewonderaar van je wil ik je ook maar eens per mail bedanken voor alles wat jij doet. Zeg het vaak tijdens de avonden tegen jou, maar nu per mail zodat andere het ook kunnen lezen. (tenminste als jij dit plaatsen wil).
Je bent een erg knappe en vooral ook lieve vrouw. Ik kijk met enorm veel respect naar jou. Jij bent voor mij namelijk het voorbeeld dat een vrouw die zoveel met sex bezig is ook klasse en stijl kan hebben, dus niet het prototype blond en ordi. Ik zie je de 12e en zal je vast nog wel even aanspreken 😉

Hé Monique,

Hoe gaat het met je? Misschien ken je me nog want kwam enkele jaren geleden regelmatig op mijn scooter bij jou langs. Ik woonde toen in amsterdam. Na mijn verhuizing naar eindhoven is het er niet meer van gekomen omdat ik geen auto heb. Nu had ik het laatst met een collega over jou en hij wil dit graag eens meemaken. Omdat hij een auto heeft willen we aankomende keer samen naar je toe komen. Zou het erg leuk vinden je weer eens te zien en zag dat er veel nieuwe vrouwen zijn.

Zag ook dat Emmy en Paulien nog steeds komen en daar heb ik destijds ook geregeld wat mee gedaan. Heb er dus heel veel zin in, want mis dit ontzettend.

Hoi Monique.
Afgelopen keer ben ik lekker tekeer gegaan en als afsluiting op het eind nog heerlijk mogen genieten van je vriendin Jelissa op de dokters stoel.
Ik was als één van de eerste binnen en ben tot het laatste moment gebleven. Heb met veel dames geneukt en ook gebeft. Beffen is voor mij iets heel intiems en mijn grootste hobby. Met neuken alleen zou ik het niet de hele avond vol houden maar beffen kan ik uren achtereen. Toen ik die indische dame van jou heerlijk aan het beffen was werd ik door een andere dame heerlijk op hetzelfde moment aan mijn ballen gelikt. Dacht toen eigenlijk dat mijn zwaard wel niet meer overeind zou komen na zoveel sex, maar toch kreeg zij het voor elkaar om hem wederom hard te krijgen en voelde ik hem diep in haar mond verdwijnen.
Ik heb mijn portie wel gehad en kan niet wachten tot december.

Zie je op 11 december.

Hoi Monique,
Ik ben blij dat ik vrijdag ondanks ik er veel voor moest verzetten toch heb kunnen komen. Het was voor mij alweer mijn vierde keer en een avond om nimmer te vergeten.
In eerste instantie wilde ik me na het omkleden eventjes lekker douchen en werd daar direct al door je vriendin Jolanda heerlijk ingezeept. Moest wel lachen. Het inzepen van mijn pik deed ze wel een kwartier over, maar de rest van mijn lichaam ging wel heel wat sneller. Vervolgens vroeg zij mij haar onder de douche achterlangs te neuken terwijl zij voorover gebukt stond met haar handen tegen de tegels. Ik hoorde haar kut soppen terwijl het lauw warme douche water over ons heen liep en zij plots begon te gillen. “lekker, ga door, neuk me, neem me, dieper, harder, lekker…..”
Je zal begrijpen dat ik dit niet al te lang kon doorstaan en zelf ook behoorlijk heftig klaar kwam. Was voor mij de eerste keer in mijn leven dat ik zelf ook begon te brullen toen ik klaar kwam, stond van mezelf te kijken.
Neuken onder de douche……een echte aanrader dus!
Omdat ik toch wel wat slapjes was geworden besloot ik eerste eens iets van je heerlijke buffet te nemen en wat te gaan drinken. Allemaal prima verzorgt hoor en erg lekker.
Terwijl ik zat te eten zag ik hoe twee mannen Paulien namen op een barkruk. Wat is zij lekker lenig zeg en wat ging ze tekeer. Werd uiteraard zo opgewonden om dit onder het eten te zien gebeuren zodat ik direct toen mijn bordje leeg was me maar eens naar boven begaf.
Ik zag daar een heerlijke iets getinte meid lopen met een paar lekkere borstjes en loeiharde tepels. Volgens mij was dat die nieuwe vriendin Jelissa. Heb haar even gevolgt en toen ik in de gelegenheid kwam even heerlijk geneukt. Wat een verschrikkelijk lekker lijf heeft zij zeg. Goddelijk figuurtje.
Nu weet ik dat je naast deze slanke vriendinnen ook wat gezette vriendinnen hebt en daar kan ik ook erg van genieten. Er zijn mannen die op slank vallen en mannen die op dikke vrouwen vallen, maar als die mannen die op slank vallen Samantha hebben gezien zullen ze denk ik vast van mening veranderen en bekennen dat dikke vrouwen ook super geil en aantrekkelijk kunnen zijn.
Ik zelf heb deze jonge meid nog wat later op de avond mogen verwennen, maar moet bekennen dat er bij mij op dat moment helaas niets meer in zat. Lieve Samantha, ik zal dit een volgende keer graag goed met je willen maken en wat eerder naar je toe komen.
Als laatste moet ik nog even kwijt dat dat kamertje met die klapdeurtjes ook erg spannend is geworden. Door die klapdeurtjes heb ik daar heerlijk zonder andere erbij nog even van twee vriendinnen kunnen genieten waarvan ik niet weet wie zij waren. Ik vond het heerlijk om te zien dat deze meiden ook lekker met elkaar bezig waren en heb zo mijn allereerste trio beleefd. Na zo’n klein half uurtje kwamen er nog drie mannen bij en dat was ook best heel geil. Het leek wel een soort van groepsverkrachting waarbij we ze heel hard mochten aanpakken. Wist niet dat dit zo geil kon zijn.
Je zal begrijpen dat ik met een super goed gevoel weer huiswaards ben gekeerd en bij deze direct voor 13 nov wil reserveren. Ik weet zal weer een hoop moeten gaan regelen en verzetten, maar zal er zeker weer zijn.
Groetjes
Lauwrens