VERSCHILLENDE AVONDEN

Mijn naam is Monique en al vele jaren organiseer ik geile seksfeestjes. Krop seksuele verlangens niet op, maar laat ze uitkomen. Dat kan nergens beter als in mijn schitterende boerderijtje tijdens één van mijn hete seksavonden.

NYMPHONIGHT

 (iedere 3e vrijdag van de maand) 20.00-02.00/2.30 uur, all inclusive 140,00 (prijs is all inclusive dus je komt nooit voor verrassingen te staan)

De naam zegt het al. Dit is een avond waar jij sex mag hebben met vrouwen die beschikken over een meer dan gemiddelde sex drive. Zeg maar gerust, vrouwen die er geen genoeg van kunnen krijgen en zo goed als onverzadigbaar zijn. Wil jij als man sex met onverzadigbare vrouwen die puur gaan voor de lust, dan zal ik je deze avond zeker aanraden. Alle vrouwen die deelnemen zijn 100% amateur en krijgen er geen enkele vergoeding voor. Reserveringsformulier Nymphonight.

DISCOVERY PARTY

(iedere 1e vrijdag van de maand) 20.00-02.00 uur, all inclusive 100,00 (prijs is all inclusive dus je komt nooit voor verrassingen te staan)

Deze avonden zijn voor alle voorkeuren, dus voor single vrouwen, single mannen en stelletjes, maar ook voor t-girls, BDSM liefhebbers en ga zo maar door. Dit is een avond waar alle facetten van mijn andere avonden in voorkomen. Zeg maar een goede seksuele mix waar alles te zien en te beleven zal zijn. reserveren via het contact formulier.  

BDSM PARTY

(iedere 1e zondag van de maand) 14.00-22.00 uur, all inclusive 100,00 (prijs is all inclusive dus je komt nooit voor verrassingen te staan)

Heb jij interesse in BDSM en besef jij dat BDSM heel veel meer is dan alleen seksuele handelingen? Onderdanig of Dominant? Op mijn BDSM middag/avond is enorm veel te zien en te beleven. Zelf zoek ik nog enkele jonge slaafjes om te dienen tijdens mijn avonden. Zie verderop in deze nieuwsbrief. Wil je meer weten over mijn BDSM party en misschien wel reserveren, kijk dan op www.bdsm-spel.nl

BI SEX

(iedere 3e zaterdag van de maand) 20.00-03.00 uur

Deze avonden zijn actieve avonden voor alle seksuele voorkeuren. Ben jij hetero dan adviseer ik je al mijn andere avonden, maar ben jij bi of bi schierig dan zit je zeker goed op deze avonden. Seks met een man, vrouw, stel, vrouw/vrouw, man/man, vrouw/man/vrouw of man/vrouw/man…..tijdens deze avond is dat allemaal mogelijk. Zie voor meer info en reserveringen naar www.allesmetsex.eu